Італія проти Бельгії. Прогноз на матч Ліги націй

У третьому турі групового етапу Ліги націй у Дивізіоні А зіграють Італія та Бельгія. Матч відбудеться у четвер, 10 жовтня, на Стадіо Олімпіко.

Наші експертні прогнози та аналіз Італії проти Бельгії

Італія

Адзурра чудово розпочала нову Лігу націй, набравши шість очок у перших двох іграх. Спочатку італійці несподівано обіграли на виїзді збірну Франції, а потім ще й на виїзді розібралися з командою Ізраїлю. Попереду у італійців ще один важливий і складний матч, але цього разу команда зіграє на рідному полі перед рідними вболівальниками, і ця обставина стане важливим фактором для господарів майбутньої зустрічі. Окремо варто відзначити півзахисника Давіде Фраттезі, який забив два голи на цьому турнірі.


Бельгія

У збірної Бельгії три очки після перших двох матчів: спочатку «червоні дияволи» легко розібралися з Ізраїлем, а в другому турі заслужено поступилися сильній збірній Франції. Бельгія підходить до нових матчів Ліги націй із серйозними кадровими втратами, адже лідери Ромелу Лукаку та Кевін Де Брюйне, які забили два голи у перших двох матчах, не зможуть їй допомогти. З іншого боку, гравці, які раніше не грали так часто, матимуть шанс проявити себе.


Італії проти Бельгії

Прогноз підсумків гри

Один із найцікавіших матчів третього туру групового етапу Ліги націй, у якому між собою зіграють дві топові європейські команди. Букмекери справедливо віддають невелику перевагу збірній Італії, яка виграла чотири з п'яти останніх матчів проти збірної Бельгії. Гості зобов’язані ризикувати та йти вперед у майбутній зустрічі, адже у турнірній таблиці квартету відстають від господарів на три очки. Працюючим варіантом для прогнозу виглядає ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,81 від 1xbet. Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0