Венесуела проти Аргентини. Прогноз на відбірковий матч ЧС

11 жовтня в рамках 9-го раунду кваліфікації ЧС-2026 зустрінуться збірні Венесуели та Аргентини. Гра пройде на арені "Монументаль де Матурін" (Maturin).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Венесуела проти Аргентини

Венесуела

Підопічні Фернандо Батісти зуміли взяти участь у шести матчах на всіх рівнях у 2024 році, здобувши три перемоги та зігравши внічию, і зазнавши двох поразок. Венесуельці брали участь у Копа Америка, де зуміли дійти до чвертьфіналу. Але якщо говорити про відбір на Чемпіонат світу, то у "червоних" справи йдуть зовсім не найкращим чином, команда не може перемагати вже чотири матчі поспіль. В останньому турі відбору команда на своєму полі зіграла внічию з Уругваєм – 0:0. Венесуела займає 6-е місце в таблиці, набравши 10 очок, різниця м'ячів - 6:7.


Аргентина

Аргентина вкотре підтвердила свою силу, команда виграла Кубок Америки, обігравши у фіналі Колумбію з рахунком 1:0. "Біло-синім" не було часу спочивати на лаврах, команда відразу ж включилася в боротьбу за вихід на ЧС-2026. Підопічні Ліонеля Скалоні добре показали себе в 7-му матчі кваліфікації, обігравши вдома Чилі з рахунком 3:0. В останній зустрічі аргентинці залишилися без очок, поступившись на виїзді Колумбії з рахунком 1:2. Збірна Аргентини посідає 1 місце у кваліфікаційній таблиці, набравши 18 очок, при різниці м'ячів 12:4.


Венесуела проти Аргентини

Прогноз підсумків гри

Венесуела веде справжню боротьбу за вихід на чемпіонат світу, для команди важливе кожне очко. Аргентина не має проблем з кваліфікацією, хоча команда періодично втрачає очки. У найближчій зустрічі підопічні Скалоні зіграють на повну силу, за рахунок досвіду та класу обіграють непоступливих, але все ж поступаються їм господарів: перемога Аргентини – 1,56 – від 1xbet. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0