Іспанія проти Данії. Прогноз і ставка на матч

На "Енріке Рока Арена" (Мурсія) відбудеться матч 3-го туру Ліги націй між збірними Іспанії та Данії. Поєдинок відбудеться 12 жовтня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Іспанія проти Данії

Іспанія

"Ла Фурія Роха" - найсильніша команда не тільки в Європі, але, мабуть, і в світі. Зараз іспанці накопичили серію з 17 матчів без поразок в офіційних зустрічах. Підопічні Луїса де ла Фуенте Кастільо влітку стали переможцями Євро-2024, а тепер команда спробує поборотися за Лігу націй. Варто відзначити, що іспанці почали турнір не найкращим чином, розділивши очки з Сербією на виїзді 0:0. В останньому матчі чемпіонату "Ла Фурія Роха" змогла реабілітуватися, впевнено розігравшись зі Швейцарією 4:1. Команда перемогла завдяки голам Руїса (дубль), Хоселу та Торреса. Іспанія займає 2-е місце в групі 4, набравши 4 очки, з різницею м'ячів 4:1.


Данія

У 2024 році збірна Данії зуміла взяти участь у чемпіонаті Європи, де дійшла до 1/8 фіналу, жодного разу не вигравши турнір. З іншим настроєм підійшли "червоні гвардії" до Ліги націй, команда незмінно досягає успіху в другому матчі поспіль. У першому матчі турніру данці вдома обіграли Швейцарію з рахунком 2:0. У минулому турі удача була на боці "данських динамітів", команда обіграла Сербію з рахунком 2:0. По голу у команди забили Гронбек і Поульсен. Збірна Данії посідає 1 місце в групі, набравши 6 очок, при різниці м'ячів 4:0.


Іспанія проти Данії

Прогноз підсумків гри

Іспанія є фаворитом будь-якої зустрічі, в групі команда вже не може дозволити собі втрачати очки, щоб не вилетіти з боротьби за трофей. Данія добре розпочала турнір, головне не втрачати обертів. У найближчій зустрічі перевага буде на боці «червоної фурії», іспанці за рахунок свого класу та власних трибун розіграють сильно зіграних данців: перемога Іспанії з гандикапом 1 (-1,5) – 2.03 - від 1xbet.  Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0