Хорватія проти Шотландії. Прогноз на матч і ставка

12 жовтня в третьому турі групового етапу Ліги націй УЄФА зустрінуться збірні Хорватії та Шотландії. Матч відбудеться на «Максимір Арені» (Загреб).

Наші експертні прогнози та аналіз Хорватії проти Шотландії

Хорватія

"Вогняні" у 2024 році показують дуже мало, команда провалила Євро, не вийшовши з групи. Підопічні Златко Даліча також невдало стартували в Лізі націй, поступившись на виїзді Португалії з рахунком 1:2 у першому турі. У другій грі хорвати змогли покращити своє становище, обігравши вдома з мінімальним рахунком збірну Польщі з рахунком 1:0. Переможний гол за "шашечних" забив Модріч. Збірна Хорватії займає 2-е місце в групі, набравши 3 очки, з різницею м'ячів 2:2.


Шотландія

У 2024 році збірна Шотландії не може похвалитися успіхами, команда встигла взяти участь у п'яти офіційних матчах, лише один раз зігравши внічию і зазнавши чотирьох поразок. Хлопці Стіва Кларка провалили Євро-2024, заробивши лише одне очко на груповому етапі. У Лізі націй "тартанова армія" стартувала слабко, програвши вдома Польщі в першому матчі 2:3. В останньому матчі шотландці залишилися ні з чим, поступившись на виїзді Португалії з рахунком 1:2. Збірна Шотландії займає останнє місце в квартеті, у команди немає очок, різниця м'ячів - 3:5.


Хорватії проти Шотландії

Прогноз підсумків гри

Хорватія – одна з найдосвідченіших команд Європи, за останні роки вона не опускалася нижче певного, високого рівня. Шотландія була не готова до матчів з топ-командами континенту, команда не дотягує до рівня конкурентів. У грі третього туру хлопці Даліча будуть сильнішими, хорвати досвідченіші, стабільніші, до того ж грають вдома: перемога Хорватії – 1,60 – від 1xbet. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0