Ісландія проти Уельсу. Прогноз з коефіцієнтом 2,49

11 жовтня відбудеться матч 3-го туру Ліги націй УЄФА, в якому зустрінуться збірні Ісландії та Уельсу. Матч відбудеться на арені Laugardalsvöllur (Рейк'явік).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Ісландія проти Уельсу

Ісландія

Збірна Ісландії ніяк не може повернутися на рівень, який продемонструвала кілька турнірів тому, і тепер "вікінгам" судилося бути аутсайдерами. Однак підопічні Аге Харейде часом намагаються з цим боротися, і в першому матчі Ліги націй команда на своєму полі перемогла Чорногорію з рахунком 2:0. В останньому матчі чемпіонату "синьо-білі" не змогли розвинути успіх, поступившись на виїзді Туреччині з рахунком 1:3. Автором голу у ісландців став Палссон. Ісландія займає 3 місце в квартеті, набравши 3 очки, з різницею м'ячів 3-3.


Уельс

Валлійці також демонструють не найяскравішу гру, поступово відходячи від найкращих команд континенту. Крейг Белламі робить ставку на цей розіграш Ліги націй, сподіваючись вивести свою команду в елітний дивізіон. У першому матчі групового раунду "дракони" показали не найкращий результат, зігравши вдома внічию з Туреччиною 0:0. У другій зустрічі "червоно-зелені" змогли тріумфувати, розігравшись на виїзді з Чорногорією 2:1. У гостей забили Мур і Вілсон. Збірна Уельсу займає 2-е місце в квартеті, набравши 4 очки, при різниці м'ячів 2:1.


Ісландія проти Уельсу

Прогноз підсумків гри

Команди приблизно одного рівня. Ісландія виховала гарне молоде покоління, яке зараз набирається досвіду. Уельс все ще має кістяк команди, яка тягнула збірну раніше, тому перспективи валлійців у поточному турнірі виглядають краще. У цій парі перемога дістанеться хлопцям Белламі, «дракони» у чотирьох із шести очних зустрічей з ісландцями ставали переможцями, тож тепер удача буде на їхньому боці: перемога Уельсу – 2,49 – від 1xbet.  Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0