Угорщина проти Нідерландів. Прогноз з коефіцієнтом 1,98

У третьому турі групового етапу Ліги націй зіграють збірні Угорщини та Нідерландів у дивізіоні А. Зустріч відбудеться у п'ятницю, 11 жовтня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Угорщина проти Нідерландів

Угорщина

Збірна Угорщини після двох матчів займає останнє місце в турнірній таблиці групи 3 дивізіону А. Ця команда спочатку без шансів поступилася Німеччині, а потім у боротьбі аутсайдерів квартету зіграла внічию з Боснією і Герцеговиною. Цікаво, що в поточній Лізі націй збірна Угорщини ще не забила, пропустивши п'ять голів. У новому матчі угорці спробують реабілітуватися перед своїми вболівальниками.


Нідерланди

Помаранчеві набрали чотири очки в перших двох раундах нової Ліги націй, обігравши Боснію та Герцеговину в результативному матчі та зігравши внічию з Німеччиною. З огляду на виступ на Чемпіонаті Європи минулого літа, можна сказати, що збірна Нідерландів знайшла свою гру і готова на рівних конкурувати з кращими європейськими командами. У майбутньому матчі підопічні Рональда Кумана в якості фаворитів гратимуть виключно на перемогу.


Угорщина проти Нідерландів

Прогноз підсумків гри

Розклад сил у цій парі гранично чіткий: навіть домашній статус гри навряд чи допоможе збірній Угорщини суттєво змінити баланс у класі та рівні футболістів порівняно зі збірною Нідерландів. З турнірної точки зору ця зустріч має велике значення, адже гості ведуть активну боротьбу з Німеччиною за лідерство у своєму квартеті. В даному випадку хочеться вірити в силу збірної Голландії і зробити ставку на гандикап 1 (-1) за 1,98 від 1xbet. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0