Ізраїль проти Франції. Прогноз і ставка на матч

У матчі 3-го туру групового етапу Ліги націй на арені "Бозсік Арена" (Будапешт) зведуть рахунок збірні Ізраїлю та Франції. Зустріч відбудеться 10 жовтня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Ізраїль проти Франції

Ізраїль

Збірна Ізраїлю показує дуже скромні результати. Команда не змогла кваліфікуватися на Євро-2024, і взагалі незрозуміло, в якому напрямку команда рухається. У Лізі націй УЄФА підопічні Ран Бен-Шимона нічого не можуть придумати, у стартовому матчі ізраїльтяни зазнали поразки від Бельгії з рахунком 1:3. У наступному турі команда знову залишилася ні з чим, поступившись Італії з рахунком 1:2. Автором єдиного голу за "синьо-білих" став Абу-Фані. Збірна Ізраїлю займає останнє місце в групі 2, очок немає, різниця м'ячів 2:5.


Франція

Цей рік виявився досить вдалим для "триколірних", команда входить до складу учасників півфіналу Євро-2024. У Лізі націй УЄФА підопічні Дідьє Дешама не відразу змогли включитися в боротьбу, тому в першому турі команда зазнала домашньої поразки від збірної Італії з рахунком 1:3. Вже в наступному матчі "півні" змогли реабілітуватися, впевнено обігравши вдома збірну Бельгії з рахунком 2:0. Перемогу господарям принесли голи Коло-Муані та Дембеле. Збірна Франції посідає друге місце в квартеті, набравши 3 очки, при різниці м'ячів 3:3.


Ізраїль проти Франції

Прогноз підсумків гри

Ізраїль потрапив у сильну групу, де розраховувати не доводиться. При цьому команда виступає на рівні, не поступаючись легкими очками суперникам. У Франції великий кадровий потенціал, незважаючи на завершення кар'єри Грізманна в команді та травму Мбаппе перед нинішніми зустрічами. Підопічні Дешама є фаворитами зустрічі, вони стабільніші, досвідченіші, склад збалансований. Тому я очікую успіху від «Le Bleu»: перемога Франції з гандикапом 2 (-1,5) – 1,70 – від 1xbet.  Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0