Реал Сосьєдад проти Атлетіко. Прогноз на матч 9 туру чемпіонату Іспанії

У 9-му турі іспанської Прімери на стадіоні «Реал Арена» (Сан-Себастьян) зустрінуться «Реал Сосьєдад» і «Атлетіко». Поєдинок відбудеться 6 жовтня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Реал Сосьєдад проти Атлетіко.

Реал Сосьєдад

Сосьєдад не перемагав з 28 серпня, набравши серію поразок із шести матчів. Лише в останньому матчі чемпіонату підопічні Іманола Альгуасіла пробилися вперед, команда не залишила і сліду від Валенсії 3:0 вдома. У "біло-синіх" відзначилися Оскарссон (дубль) і Кубо. Перемога дозволила «Реал Сосьєдаду» піднятися на 14 місце в турнірній таблиці, набравши 8 очок, при співвідношенні м'ячів 6:7. Вдома "королівські" провели чотири матчі, вигравши в одному з них, зазнавши трьох поразок.


Атлетіко

У цьому сезоні "матрацники" ще не знають поразок, команда провела дев'ять матчів, здобувши п'ять перемог і чотири рази розділивши очки з суперниками. В останньому турі Прімери підопічні Дієго Сімеоне не змогли набрати максимум очок, зігравши в дербі з Реалом – 1:1. Голом у "червоно-білих" відзначився Корреа. Атлетіко посідає 4-е місце в Ла Лізі, набравши 16 очок, при співвідношенні м'ячів 12:4. "Матрацники" провели чотири матчі на виїзді, здобувши дві перемоги та зігравши внічию.


Реал Сосьєдад проти Атлетіко

Прогноз підсумків гри

У «Сосьєдада» відмінний склад, мінімальний для боротьби за єврокубкову зону. Клуб поступово ввійшов у гру і має намір підніматися в турнірній таблиці. Атлетіко набагато переконливіший, хоча у мадридців забагато нічиїх. Хоча сумнівів у чемпіонських амбіціях хлопців Сімеоне немає. У цьому сезоні гості ще жодного разу не програвали, враховуючи не найкращу форму Сосьєдада, думаю, "матрацники" продовжать серію. Якщо мадридці не виграють, то без очок точно не залишаться: Атлетіко не програє – фора 2 (0) – 1,56 – від 1xbet. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0