Монца проти Роми. Прогноз з коефіцієнтом 1,90

У рамках 7-го туру італійської Серії А на "Бріантео Арена" (Монца) зіграють "Монца" і "Рома". Засідання заплановане на 6 жовтня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Монца проти Роми.

Монца

"Бріанцолі" відверто слабко починають сезон, здобувши лише дві перемоги у восьми офіційних матчах. Примітно, що підопічні Алессандро Нести досягли успіху лише в Кубку Італії. В останньому турі чемпіонату країни "біло-червоні" знову зазнали невдачі, програвши на виїзді "Наполі" з рахунком 0:2. Монца посідає останню сходинку турнірної таблиці Серії А з 3 очками та співвідношенням м'ячів 4:8. На рідній землі "Бріанцолі" провели п'ять матчів, здобувши дві перемоги та зігравши внічию, і зазнавши двох поразок.


Рома

«Вовк» увійшов у сезон слабо, клуб не зміг перемогти протягом чотирьох матчів. Після чого змінили тренера і справи в команді почали налагоджуватися. Підопічні Івана Юрича незмінно досягають успіху в другому турі чемпіонату поспіль. В останньому матчі Серії А римляни вдома обіграли Венецію з рахунком 2:1. Голи у господарів забили Крістанте та Пісіллі. Рома піднялася на 9-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 9 очок і співвідношення м'ячів 7:4. На виїзді "жовто-червоні" накопичили серію з трьох нічиїх у чемпіонаті, а загалом римляни не зуміли виграти в останніх 7 іграх на виїзді, починаючи з минулого сезону.


Монца проти Роми

Прогноз підсумків гри

Монца невдало починає сезон, у команди все добре в обороні, але є проблеми із забитими м'ячами, через що клуб застряг у нижній частині таблиці. У «Роми» відмінний склад, він почав показувати гру і результати, римляни приходять до тями. Обидві команди невдало почали чемпіонат, господарі все ще в кризі, але гості знайшли свою гру. Враховуючи цей факт, я думаю, що римляни візьмуть три очки на виїзді: перемога Роми - 1.90 - від 1xbet. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0