Польща проти Португалії. Прогноз і ставка на матч

У третьому турі групового етапу Ліги націй у дивізіоні А зіграють збірні Польщі та Португалії. Матч відбудеться 12 жовтня на Національному стадіоні у Варшаві.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Польща проти Португалії

Польща

Збірна Польщі розпочала нову Лігу націй з успішної перемоги над Шотландією (3:2), але потім поступилася Хорватії на виїзді з мінімальним рахунком (0:1). Після провалу на чемпіонаті Європи 2024 року збірна Польщі однозначно налаштована реабілітуватися в цьому турнірі і намагатиметься принаймні залишитися в дивізіоні А. Для цього господарям майбутнього матчу необхідно стабільно набирати очки, хоча це Збірній Польщі буде дуже важко взяти три очки в грі з португальцями.


Португалія

Португальці виграли перші два матчі в групі 1 дивізіону А Ліги націй і спробують продовжити переможну серію в найближчому матчі. Підопічні Роберто Мартінеса двічі перемогли з рахунком 2:1 і поки що впевнено підтверджують статус головного фаворита свого квартету. Легендарний 39-річний форвард Кріштіану Роналду продовжує радувати і дивувати своєю грою, забивши два голи в поточному турнірі.


Польща проти Португалії

Прогноз підсумків гри

Ще один цікавий матч третього туру Ліги націй, в якому збірна Польщі спробує здивувати публіку в протистоянні з Португалією. Захист португальців у перших двох матчах був не надто надійним, тож господарі майбутньої гри цілком можуть претендувати на свій гол. У такому матчі повинні відзначитися і гості, тому логічним видається ставка на «забивають обидві команди» за 1,84 від 1xbet. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0