Барселона – Севілья. Прогноз і ставка на матч

20 жовтня в рамках 10-го туру іспанської Прімери зустрінуться Барселона і Севілья. Матч відбудеться на Олімпіко Арені (Барселона).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Барселона – Севілья.

Барселона

"Синьо-гранатові" проводять майже безпомилковий сезон, позаду дев'ять турів чемпіонату, в яких вони здобули вісім перемог і лише одного разу програли. В останньому матчі чемпіонату підопічні Ганса-Дітера Фліка показали себе чудово, впевнено обігравши на виїзді «Алавес» з рахунком 3:0. Героєм матчу став Левандовскі, який оформив хет-трик. Барселона є лідером чемпіонату Іспанії з 24 очками та різницею м'ячів 28-9. В атаці виділяється Левандовскі, на рахунку якого 10 голів і 2 асисти. Вдома каталонці не програвали в Прімері вже 11 матчів, починаючи з 31 січня 2024 року.


Севілья

Підопічні Франсіско Гарсіа Пім'енти значно покращилися за останні тижні, здобувши три перемоги та нічию в п'яти іграх і лише одну поразку. У заключному турі чемпіонату «нервіонезе» здобули вагому перемогу, обігравши в домашньому дербі «Бетіс» з рахунком 1:0. Переможний гол забив Лукебакіо. "Севілья" піднялася на 12-е місце в турнірній таблиці Прімери, маючи в активі 12 очок і різницю м'ячів 9:10. Як завжди, на виїзді «червоно-білі» не блищать результатами, а в Ла Лізі команда не перемагає вже сім ігор.


Барселона – Севілья

Прогноз підсумків гри

Барселоні вдається тримати високий темп, незважаючи на велику кількість травм у складі. «Севілья» більше не вважається гігантом в Іспанії, будучи міцною командою середньої таблиці, але не більше того. Враховуючи невміння севільців грати на полі суперника, плюс показники каталонців у чемпіонаті, хлопці Фліка є фаворитами матчу. Однак не думаю, що "блаугранас" зможуть розтрощити суперника. Тому я пропоную зіграти позитивну фору на гостей: Севілья не програє більше 2 голів - фора 2 (+2) - 1,52 від 1xbet. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0