Рома – Інтер. Прогноз на центральний матч 8-го туру Серії А

20 жовтня у 8-му турі італійської Серії А зустрінуться Рома та Інтер. Матч відбудеться на Олімпіко Арені (Рим).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Рома – Інтер

Рома

Іван Юрич зумів дещо покращити позицію римлян, але статистика команди все одно не вражає. Рома виграла два з дев'яти матчів цього сезону, п'ять разів зіграла внічию і двічі програла. В останньому турі чемпіонату "вовчиця" знову не здобула очок, зігравши внічию 1:1 на виїзді з Монцею. У римлян відзначився Довбик. Рома посідає 9 місце в таблиці з 10 очками та різницею м'ячів 8:5. Вдома "жовто-червоні" перебувають у триматчевій безпрограшній серії.


Інтер

Підопічні Сімоне Індзагі швидко подолали невдачі середини вересня, тепер команда на ходу, накопичивши серію з трьох перемог поспіль. В останньому матчі чемпіонату Італії "змії" вдома з рахунком 3:2 зломили опір Торіно. Героєм матчу став Тюрам, який оформив хет-трик. Інтер займає 2-е місце в турнірній таблиці Серії А, набравши 14 очок, різниця м'ячів 16:9. У списку бомбардирів "чорно-синіх" лідирує Тюрам, на рахунку француза 7 голів. На виїзді міланці виступають солідно, враховуючи минулий сезон, команда не програвала в шести матчах.


Рома – Інтер

Прогноз підсумків гри

«Ромі» дуже потрібна стабільність, тому команда ризикує застрягти в середині турнірної таблиці. Інтер ще далекий від чемпіонської форми, але все ще в гонці. Римляни нестабільні, міланці в стартових турах виглядали помітно сильнішими за суперників. Але перерва на ігри збірної плюс фактор домашнього поля можуть змінити розстановку сил у парі. Думаю, що команди будуть грати атакуюче і радувати забитими м'ячами: тотал понад 3 - 2.15 від 1xbet. Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0