Лечче проти Фіорентини. Прогноз з коефіцієнтом 2,28

У матчі 8-го туру італійської Серії А на арені "Віа дель Маре" (Лечче) Лечче та Фіорентина зійдуться між собою. Зустріч відбудеться 20 жовтня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Лечче проти Фіорентини.

Лечче

«Жовто-червоні» з перших турів виправдали сподівання, розташувавшись у нижній частині турнірної таблиці. Команда не може перемогти вже п'ять матчів. В останньому турі чемпіонату підопічні Луки Готті поступилися на виїзді «Удінезе» з мінімальним рахунком 0:1. Лечче займає 17 місце в Серії А з 5 очками та різницею м'ячів 3:12. Вдома «вовкам» нема чим похвалитися, команда взяла участь у чотирьох матчах, по одному разу вигравши та зігравши внічию та зазнавши двох поразок.


Фіорентина

«Лілії» наразі не відчувають проблем із результатом, команда не програє вже чотири матчі. В останньому матчі національного чемпіонату підопічні Раффаеле Палладіно продемонстрували клас, обігравши вдома Мілан з рахунком 2:1. Влучні удари Адлі та Гудмундссона принесли господарям перемогу. Незважаючи на безпрограшну серію, Фіорентина посідає 11 місце в Серії А, набравши 10 очок, при різниці м'ячів 9:8. "Фіалки" провели чотири матчі на виїзді, одну перемогу, двічі зігравши внічию та зазнавши однієї поразки.


Лечче проти Фіорентини

Прогноз підсумків гри

Лечче потрібно якомога швидше стабілізувати результати, команда висить над зоною вильоту. Фіорентина поступово набирає обертів, можна не сумніватися, що клуб підніметься в турнірній таблиці Серії А. У найближчій зустрічі "фіалки" виглядають солідніше, у них кращий підбір гравців, більше досвіду і вони в хорошій формі: перемога Фіорентини - 2,28 від 1xbet. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0