Фінляндія проти Англії. Ставимо на коефіцієнт 1,98

У четвертому турі групового етапу Ліги націй Англія зіграє на виїзді з Фінляндією. Матч відбудеться у неділю, 13 жовтня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Фінляндія проти Англії

Фінляндія

Збірна Фінляндії посідає четверте місце в групі 2 дивізіону B Ліги націй, програвши всі три стартові матчі турніру. Зараз збірній Фінляндії буде дуже важко повернутися до боротьби за лідерські позиції, а командний планок, здається, лише третє місце. Попереду у фінів дуже складний домашній матч, в якому розраховувати на якісь очки буде досить проблематично, а головним завданням господарів нарешті стане забити перший гол у цій Лізі націй.


Англія

Збірна Англії сенсаційно програла Греції на своєму стадіоні в останньому турі Ліги націй і втратила шанс одноосібно стати лідером свого квартету. Тепер засновники футболу опинилися в ролі наздоганяючих і просто не мають права втрачати більше очок, якщо розраховують посісти перше місце в турнірній таблиці групи 2 дивізіону B. У найближчому матчі Підопічні Лі Карлсі явно планують реабілітуватися перед футбольною громадськістю і взяти всі три очки.


Фінляндія проти Англії

Прогноз підсумків гри

Ці збірні вже зустрічалися в другому раунді Ліги націй, і тоді збірна Англії легко обіграла на своєму полі Фінляндію з рахунком 2:0. Відтоді розстановка сил у цій парі не змінилася, тому англійці по праву вважаються фаворитами протистояння. Фіни провалюють поточну Лігу націй, а Англія буде дуже мотивована повернутися на переможний шлях після останньої невдачі. Це означає, що логічним вибором у цьому випадку буде ставка на фору 2 (-1,5) за 1,98 від 1xbet.  Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0