Бельгія проти Франції. Прогноз і ставка на матч

Бельгія та Франція зіграють у четвертому турі групового етапу Ліги націй у дивізіоні А. Матч відбудеться 14 жовтня на стадіоні імені Короля Бодуена.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Бельгія проти Франції

Бельгія

Збірна Бельгії займає третє місце в турнірній таблиці групи 2 дивізіону А Ліги націй, здобувши перемогу, поразку та нічию. У минулому турі "червоні дияволи" не змогли добити італійську команду, провівши більшу частину гри в більшості. Турнірне положення зобов'язує Бельгію набрати максимум очок в турах, що залишилися, але зробити це буде вкрай складно, враховуючи статус і рівень суперників. Крім того, не варто забувати про кадрові втрати команди, яка цього разу залишилася без своїх лідерів Кевіна Де Брюйне та Ромелу Лукаку.


Франція

В останньому турі Ліги націй французи легко обіграли на виїзді збірну Ізраїлю і за три матчі заробили шість очок, посідаючи другу позицію в квартеті. Навіть без свого найкращого гравця Кіліана Мбаппе збірна Франції виглядає дуже солідно, маючи у своєму складі представників топ-клубів Європи. Окремо варто відзначити нападника ПСЖ Бредлі Барколу, який вже забив два голи в поточній Лізі націй.


Бельгія проти Франції

Прогноз підсумків гри

Це буде протистояння двох провідних європейських команд, які поки що відстають від лідера свого квартету – збірної Італії. Ця обставина змушує і Бельгію, і Францію грати на перемогу в очній зустрічі, оскільки навряд чи італійці програють у новому раунді. Обидві команди мають велику кількість відмінних атакуючих гравців, які цілком здатні проявити себе і показати хороші результати. Тому скромним, але робочим вибором у даному випадку здається ставка на те, що «обидві команди заб’ють» за 1,70 від 1xbet. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0