Барселона проти Баварії. Прогноз і ставка на матч

У матчі 3-го туру Ліги чемпіонів на «Олімпіко Арені» (Барселона) «Барселона» та «Баварія» зведуть рахунок. Зустріч відбудеться 23 жовтня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Барселона – Баварія.

Барселона

"Синьо-гранатові" проводять впевнений сезон, у дев'яти турах чемпіонату Іспанії команда здобула вісім перемог, зазнавши лише однієї поразки. У Лізі чемпіонів підопічні Ганса-Дітера Фліка здивували в першому матчі, поступившись на виїзді Монако з рахунком 1:2. У другому турі каталонці підтвердили свій клас, не залишивши й сліду від Янг Бойз вдома 5:0. Голи забили Левандовскі (дубль), Рафінья і Мартінес, а також автогол. Потужно "синьо-гранатові" зіграли і в останньому матчі Ла Ліги, розігравшись на виїзді з Алавесом 3:0.


Баварія

Хлопці Венсана Компані чудово увійшли в сезон, здобувши серію з шести перемог поспіль. Але мюнхенцям бракувало запасу сил; з кінця вересня команда не змогла виграти вже три матчі. В останньому матчі Ліги чемпіонів мюнхенці залишилися без очок, поступившись на виїзді Астон Віллі з рахунком 0:1. У двох останніх матчах чемпіонату Німеччини команда поділила очки з Байєром 1:1 і Айнтрахтом 3:3. Захист мюнхенців залишає бажати кращого.


Барселона – Баварія

Прогноз підсумків гри

Барселона потужно показує себе на внутрішній арені, вдома команда не програє вже сім ігор. Баварія хороша в атаці, але захист слабший за партнерів. Ця пара, за своїми іменами, гідна фіналу, їхня зустріч лише додасть інтересу до турніру. Щодо результату, то передбачити складно. Тому звертаю увагу на забиті голи, враховуючи хорошу форму атакуючих гравців команд, і, м’яко кажучи, не дуже надійну гру захисників. Думаю, гранди порадують великою кількістю моментів і забитих голів: тотал понад 3,5 - 1,86 від 1xbet.  Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0