Прогноз на бій Андрій Орловський проти Дон'Тейла Мейса

Один з найактивніших бійців суперважкої ваги UFC Андрій Орловський проведе свій 58-й професійний бій у Лас-Вегасі 4 червня на UFC on ESPN 46. Його суперником знову стане маловідомий проспект Дон'Тейл Мейєс, якого деякі запам'ятають лише програш Сирілу Гану. Сам по собі матч просто ідеальний: два нападники, майже однакові шанси, молодість проти досвіду – класичний ММА, і нічого іншого.

Андрій Орловський проти Дон'Тейла Мейса

Андрій Орловський

Американець білоруського походження Пітбуль — гордий володар золотої медалі Чемпіонату світу з самбо, екс-чемпіон UFC, переможець Чемпіонату Європи з ММА, який проводить M-1 Global, а також рекордсмен вищої ліги планети за показниками. кількість нанесених ударів і час, проведений в октагоні. Звичайно, Орловський вже не такий, як раніше, але його списали з рахунків за останнє десятиліття, але Андрій завжди закриває рота критикам своїми перемогами.

Сильні сторони

Навіть у «пенсійному віці» Орловський залишається приголомшливим барабанщиком. Своїй техніці він додав холодний розрахунок і колишню швидкість - чітку роботу на очки, мінімізуючи пошкодження всіма доступними засобами. При цьому Андрій добре розподіляє атаки по паркетах, за рахунок ударів в корпус і лоукіків, а також чудово захищається від тейкдаунів. Крім того, роботі ніг і рухливості ветерана позаздрять багато молодих важковаговиків, які звикли впиватися ногами в кришку клітки.

Слабкі сторони

За багато років у спорті «Пітбуль» не пристрастився до стійл — його захист на партері поки що кульгає. Крім того, є деякі проблеми з розумінням боротьби та греплінгу. А про зношеність тіла, та й тієї самої «кришталевої щелепи» Андрія вже складають легенди, хоча далеко не кожному топ-важковаговику вдається дістати колишню жертву Дацика.

Поточна форма і готовність бійця

Орловському 44 роки, але це не завадило йому виграти 4 з останніх 5 виступів. Маркос Рожеріо Де Ліма за рахунок BJJ зміг перемогти свого колегу, але середняки, такі як Джейк Коллієр, Джаред Вандераа, Чейз Шерман і Карлос Філіпе, пройшли з ним повну дистанцію, не зумівши переконати суддів у своїй перевага. Андрій виступає стабільно, демонструє оптимальну форму для трираундових поєдинків і дуже грамотно ведеться сватами, щоб заробити свою пенсію. Тому в майбутньому бою від нього варто чекати попередньої роботи за очки, і не більше.

Андрій Орловський проти Дон'Тейла Мейса

Дон'тейл Мейс

Американський спортсмен, незалежно від бази в дзюдо, здебільшого робить ставку на ударну техніку і свої габарити. На додаток до 3 гонок у серії Challenger, він може похвалитися статусом чемпіона двох штатів з дзюдо, а також поясом регіональної ліги Hoosier FC. В іншому випадку Майєс — нічим не примітний боєць, якого кидають під ветерана. Перемога дасть йому шанс стати більш помітним для глядачів, поразка відправить його в число 4-х безіменних, яких Орловський побив за останні 2 роки.

Сильні сторони

Навіть на тлі нової генерації важковаговиків, які вправно ганяють 120-кілограмову вагу, Дон'Тейл виглядає досить великим: його зріст і розмах рук одні з найбільших у суперважкій вазі. Не дивно, що з ударом у американця все в порядку, однак «Конга» можна віднести вже не до панчерів, а до універсалів, оскільки зі вмілими барабанщиками він може без загострень перемикатися в битву за очки. Активна робота над корпусом і хороші швидкості дають йому можливість вільно почуватися в стійці, але не на партері.

Слабкі сторони

І по вертикалі, і по горизонталі Mayes не блищить ефективністю захисту. До речі, він навіть більше пропускає, ніж викидає, але тут варто зробити поправку на протистояння, з яким він мав справу в UFC. На землі ми рідко бачили Дон'Тейла, і він досягає успіху лише тоді, коли атакує, а не навпаки.

Поточна форма і готовність бійця

«Лорду Конгу» всього 31 рік, і його статистика в топі просування виглядає спірною. Поразку від Гани можна легко виправдати різницею в класі та минулому, але Родріго Насіменто та Аугусто Сакаї явно не з тих хлопців, яким може програти нападник високого класу. Майєс переміг Роккі Мартінеса та Джоша Парісяна, а Хамді Абдельвахаб програв нібито через вживання заборонених речовин. Дон'Тейл може працювати 15 хвилин, у нього немає глобальних проблем з функціоналом, але відсутність стабільності і помітний прогрес у навичках говорить про те, що у нас є ще один тимчасовий гравець у важкому дивізіоні, який допоможе покращити статистику більш амбітним хлопцям.

Порівняльний аналіз

Мало того, що Майєс молодший за Орловського на 13 років, у нього на 11 см довші руки і на 8 см перевага у зрості. Крім того, Дон'Тейл важить на добрих 10 кг більше, тому за всіма цими показниками Пітбуль програє з тріском. Однак молодість і фізика закінчуються там, де починається техніка і досвід. З цим у Андрія повний порядок, і навіть незважаючи на його навички на партері, він буде виглядати на майданчику трохи цікавіше свого побратима, тільки тут ми знову змушені повернутися до габаритів - збити його буде вкрай важко і тримайте «Конг». Як би там не було, в першу чергу мова йде про форвардів, і тут вирішальну роль для Майєса буде грати сила з перевагою в розмаху рук.

Він свіжіший, набагато краще переносить пошкодження, і навіть при ідеальній роботі ніг Орловського, яка не стає кращою з віком, розмашисті латералі американця можуть випередити ціль і завершити фініш навіть до суми під гонг (2,5) 2,85. Хоча в разі чергового тактичного тріумфу Пітбуля ми можемо виявити, що початкова агресія Дон'Тейла візьме гору над «тиканнями» ветерана. Обидва нормально відпрацьовують повну дистанцію, адже роль Андрія як гравця в цьому конкретному випадку не сприятиме його перемозі. Простіше кажучи, сукупність сильних сторін Майєса переважує поточні можливості екс-чемпіона.

Андрій Орловський проти Дон'Тейла Мейса Прогноз

Спираючись на суху статистику, констатуємо той факт, що для обох ранні перемоги – це радше удача та оптимальний підбір протистояння, ніж шаблон. Обидва розраховують на затяжні поєдинки, тому ми маємо всі шанси побачити шахову партію в 3 раунди. Щоправда, агресором у ньому буде Мейєс, адже в його інтересах переробити активного «пенсіонера», особливо на старті, відриваючись ближче до екватора, і тиснучи на останніх хвилинах.

Від Орловського ми побачимо багато лоукіків з дальньої дистанції та одиночних, рідше – двійок, все з однієї безпечної дистанції. А Дон'Тейл буде йти вперед, керувати октагоном і шукати ціль, тим самим став фаворитом в очах суддів. З цієї причини, що в розрізі раннього кінця зустрічі, що в боротьбі протягом 15 хвилин я бачу Майєса переможцем. Хоча тут розумніше робити ставку на тотал раундів (тотал овер(2,5)), адже Андрій вміє дивувати своєю скрупульозністю з мінімальною активністю та акцентом на сухий захист. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз: Дон'Тейл Мейс / загальна кількість перемог (2,5) за раундами

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0