Прогноз на бій Рінат Фахретдінов проти Кевіна Лі

Син татарського народу - Рінат Фахретдінов з дебютанта перекваліфікувався в мисливця за ветеранами, оскільки на турнірі UFC on ESPN 48 зустрінеться з екс-претендентом на тимчасовий титул Кевіном Лі. Американець неодноразово перезапускав кар'єру, аж до того, що виступав в організації Хабіба Нурмагомедова, але в результаті повернувся «додому», щоб ще раз спробувати дістатися до пояса. А 2 липня на майданчику UFC Apex у Лас-Вегасі хлопці визначать найсильнішого, в рамках сутички двох різних поколінь бійців.

Рінат Фахретдінов проти Кевіна Лі

Рінат Фахретдінов

Росіянин домігся вражаючих успіхів у бойовому самбо: він є чемпіоном Москви, чемпіоном світу, призером чемпіонату Росії (срібло) у цій дисципліні. Крім того, Рінат взяв бронзу на чемпіонаті країни з панкратіону, а також володів поясом GFC, а також титулом MS зі змішаних єдиноборств. Зараз боєць перебуває в серії з 19 перемог, що обіцяє йому дуже хороші перспективи, якщо він обійде наступного суперника.

Сильні сторони

У Фахретдінова відмінні показники ефективності передач в партер (майже 2/3 спроб виявляються вдалими), і висока точність ударів, оскільки левову їх частку він завдає з партера. Усе, що пов’язано з тиском, контролем біля сітки та на землі, він виконує з бездоганною точністю та наполегливістю. До плюсів також можна віднести досить хороше БЖД, кардіо і шикарну техніку кидків.

Слабкі сторони

Неодноразово зазначалося, що в кар'єрі Ріната було мало бійців, яких можна назвати топами або міцними середняками. А з тим же Міхайлідісом «Гладіатор» зазнав певних труднощів у боротьбі, тому йому є над чим працювати навіть у своїй стихії, не кажучи вже про ударну техніку. Відверто кажучи, граунд-енд-паунд Фахретдінова на рівень кращий, ніж його бокс.

Поточна форма і готовність бійця

Рінату 31 рік, і, як згадувалося вище, його переможна серія в грудні минулого року подовжилася до 19 перемог, 2 з яких в UFC. Його жертвами стали Брайан Баттл (уродженець TUF) і Андреас Міхайлідес - обидва зазнали поразки рішеннями суддів. Більш ніж достатній термін для підготовки, а також відмінна форма в кожному з поєдинків говорить про те, що «Гладіатор» буде готовий до цього протистояння. Єдине, про що варто подумати його команді, - це про великий стрибок у рівні протистояння, хоча Кевіна десятки разів списували з рахунків.

Рінат Фахретдінов проти Кевіна Лі

Кевін Лі

Колишній боєць легкої та напівсередньої вагових категорій UFC прославився як своїми гучними перемогами, так і образливими поразками. Кевін піднявся з попелу і знову прикрив себе з ніг до голови, погрожував побити Хабіба, а потім переміг Дієго Санчеса під час його власного підвищення. Однак Лі є борцем першокласного рівня, він зібрав рекорд 37-0 на килимі в університеті. У його колекції є звання організації TWC, а також ряд бонусів за кращі бої. А в поєдинку з Фергюсоном «Феномен з Мотауна» намагався забрати пояс чемпіона UFC, хоч і тимчасово, але безрезультатно.

Сильні сторони

Кевін - небезпечний нападник, але тільки як перший номер. Його хайкікі та удари по тілу стають великою проблемою для суперника, а низька точність ударів парирується фізичною силою бійця. Однак на партері Лі розкривається якнайкраще: амплітуда кидків, пластика, бездоганний контроль і захід за спину, звідки боєць за долю секунди кидає задушливий удар, - він чудовий на партері.

Слабкі сторони

Лі неодноразово демонстрував психічну вразливість, яка підірвала навіть найкращі підготовчі табори в його кар'єрі. Відсутність уваги до того, що відбувається в клітці, зайва емоційність і гонка на фінішах відкривають прогалину в його захисті, і не тільки в стійці. Велика кількість помилок в грі не виправляється роками, і навряд чи після тривалого простою вона зможе підвищити продуктивність.

Поточна форма і готовність бійця

Кевіну лише 30, але він пройшов усі етапи становлення професіонала: злет, пік і стрімкий спад. Чотири поразки в 6 екстремальних поєдинках – прямий тому доказ. Так, він поступався топам, Дос Аньосу, Олівейрі і середняку - Даніелю Родрігесу, але навіть впевнена перемога над Грегором Гіллеспі і затяжний поєдинок з Дієго Санчесом не гарантує, що Лі добре вийде в майбутній бій. хвороба. Він занадто нестабільний, за що його не візьми: вага, фігура, психічний стан.

Порівняльний аналіз

Хлопцям є що поміряти в антропометрії: Рінат на 5 см вище, а Кевін виходить вперед на 8 см в розмаху рук. Власне, саме цей показник матиме найбільшу вагу, оскільки в ударній техніці Фахретдінов точно не стане суперником. Удари ногами, міцний удар правою рукою та хороший стартовий вибух від американця можуть створити проблеми для Гладіатора, якщо він застоюється. Але Рінат не звик працювати на відстані, тому в гру вступить тейкдаун захист Кевіна та його BJJ. Саме на партері і біля сітки будуть проходити найскладніші бої, адже тут кожному є що запропонувати.

Фахретдінов у багато разів ефективніший з точки зору пресингу, передач і граунд-енд-паунду, але Феномен Мотауна фізично дуже сильний, тому до серйозних пошкоджень може не дійти - набагато важливіше його утримати, а потім вимотати. Технічно росіянин повинен досягти успіху, оскільки він рідко просідав на кардіо, і вступає в бій не з таким величезним простоєм. Що ми маємо в результаті? У положенні стоячи зустріч не буде рівною, а на близькій дистанції та в партері Фахретдінов має мінімальну перевагу, але лише за рахунок того, що він свіжий, а Рінат сильно помиляється у виконанні ігрового плану. рідше, ніж Кевін. Нинішня форма Лі буде визначальним фактором.

Рінат Фахретдінов проти Кевіна Лі Прогноз

На Фахретдінова чекає найважчий іспит у кар'єрі, адже він вперше зіткнеться з партнером такого рівня, та ще й з важким ударом. Ще кілька років тому не було б сумнівів, що Лі розірве його на шматки, але зараз ні витривалість, ні вміння правильно аналізувати ситуацію в поєдинку Кевіну не вселяють довіри. Крім того, він буде змушений працювати під тиском, а представнику США рідко це вдавалося успішно. Як би там не було, зустріч буде конкурентною, і навряд чи завершиться швидко. З найвищою часткою ймовірності ми чекаємо рішення суду або фінішу в 3-му раунді, але Фахретдінов має великі шанси стати переможцем, але тільки за умови, що він продемонструє бездоганну гру. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз: перемога Ріната Фахретдінова / 3 раунд почнеться.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0