Прогноз на бій Шарабутдін Магомедов проти Джойлтона Луттербаха

Непереможений російський боєць Шарабутдін «Шара Булет» Магомедов проведе свій другий бій під прапором вищої ліги на UFC on ABC 6 в Ер-Ріяді проти досвідченого дебютанта Джойлтона Луттербаха. Їхній бій відбудеться ввечері 22 червня на Kingdom Arena, і в кар'єрі Шарабутдіна це буде найдосвідченіший суперник, хоча вітчизняні глядачі про нього практично нічого не знають. Просто буде привід познайомитися з «Пілігримом» і оцінити його шанси на перемогу в цій битві.

Шарабутдін Магомедов проти Джойлтона Луттербаха

Шарабутдін Магомедов

«Шара» добре проявив себе в боксі і кікбоксингу, впевнено виступив на чемпіонаті і Кубку Москви, потім перейшов в муай-тай, де взяв кубок SKL, був фіналістом, а потім і переможцем чемпіонату Росії, ставши майстром спорту. Також Магомедов виграв Гран-прі «Наше дело» і став чемпіоном Arena Global і Thailand Fighting Championship. Зараз він підтримує бездоганний професійний рекорд ММА 12-0.

Сильні сторони

Магомедов відрізняється від своїх колег швидкістю, кусливістю, блискавичними ударами і жорсткою контргрою. У Шарабутдіна достатньо сили в ударах, але він також може демонструвати тактику, поступово доводячи суперника до фінішу, а не зриваючись на перших секундах. Крім того, «Шара» демонструє гідний захист від передач, але якщо вони проходять, то впевнено захищається і швидко стає на ноги.

Слабкі сторони

Незважаючи на походження, Магомедов займається боротьбою не так добре, як його земляки. Збити його можна, але це робили не самі топові борці, та й взагалі тиснути на нього і збирати очки в пресинг-гонках теж. Однак в цьому випадку краще йти після фінішу відразу, так як на дистанції Шарабутдін обов'язково знайде свій шанс на нокаут.

Поточна форма і готовність бійця

«Шарі Булет» 30 років, він не перемагав у своїй кар’єрі, і б’ється вже 7-й рік поспіль. В останніх боях йому вдалося перемогти Бруно Сілву, Кушала Віаса та Михайла Рагозіна. Магомедов у відмінній формі, йому є чому вчитися, тож у наступному протистоянні він може здивувати глядачів новими фінтами та комбінаціями. Часу на відпочинок і підготовку було вдосталь, єдине, що ворог змінився, але, з іншого боку, він не зможе пройти повний табір.

Шарабутдін Магомедов проти Джойлтона Луттербаха

Джойлтон Луттербах

На німецько-бразильського спортсмена чекає перша перевірка в найкращій лізі світу. Він колишній кікбоксер і експонент BJJ із вражаючим набором титулів у MMA та ударах ногами. На рингу він взяв пояси WKU, Benlee Rote Eck і RFA, а коли бився за правилами змішаних єдиноборств, завоював титули FEN, MFC, FNW, X-Force MMA і горезвісний Brave FC. Джойлтон з’явився в регулярному сезоні PFL, заглянув у Лігу ACB і пройшов через низку бійців UFC, таких як чинний чемпіон Дрікус Дю Плессіс, Алекс Олівейра та інші.

Сильні сторони

Люттербах чудово поєднує ударну техніку з боротьбою, особливо добре йому вдаються удари ногами. Він пробиває всі поверхи, притискає суперника до воріт, а потім влаштовує передачу. І з контролем позицій, і з прийомами задушення у «Пілігрима» все в повному порядку, але потрібно розуміти, що мова йде про середньостатистичного бійця, і протистояння у нього було таким же. Ось чому йому вдалося досягти рекорду 38-9 (1 NC), з 27 достроковими перемогами.

Слабкі сторони

Для Джойлтона важливо зберегти атакувальну ініціативу, тому що під тиском, в положенні стоячи, він реалізує лише частину свого потенціалу, а в партері втрачає його повністю. Крім того, знову повертаємося до питання рівнів: це спортсмен, який добре виступає в регіональних акціях, але завжди програє вершині, навіть незважаючи на початкові успіхи.

Поточна форма і готовність бійця

Бійцю 31 рік, але це буде 49-й професійний бій у його кар'єрі. Він мав серію з 4 перемог, перш ніж підписав контракт з UFC, перемігши Андреаса Густафссона, Михайла Котруту, Марселя Грабінські та Роберто Бенітеса. Левову частку боїв на цьому шляху він програв рішеннями суддів, іноді програючи достроково. По суті, Джойлтон має хороші результати, він досвідчений, молодий і різнобічний. Однак його конкурентоспроможність на найвищому п'єдесталі поки під питанням.

Порівняльний аналіз

Шарабутдін буде більшим за суперника, що й не дивно, адже раніше Джойлтон бився на два дивізіони нижче. «Боллу» як нападнику особливо не варто хвилюватися, оскільки його суперник менш швидкий, а працює більш прямолінійно, під номером один, що для контратакуючого просто подарунок. У хлопців буде можливість показати, чиї удари сильніші, а хто краще кікбоксингує; на щастя, в обох достатньо досвіду.

Але на партері краще виглядає Люттербах, але він навряд чи зможе втримати, а тим більше підкоритися суперника, який більший, спритніший і вміє захищатися. Задушливий «Пілігрим» має своє місце, але Магомедов вже показав, що на землі він не панікує, а робить все, щоб якомога швидше піднятися.

Звичайно, у разі провалу у вертикалі Джойлтон нав'яже боротьбу, але набагато більша ймовірність того, що в одній зі спроб піти в ноги він з'їсть контрудар і буде добитий, ніж ми побачити тривалі сесії на землі з його домінуванням. У положенні стоячи йому буде важко впоратися з роботою Шарабутдіна з дальньої дистанції, а значить, неминучі зближення і обміни, де шанси на нокаут є у кожного. Однак «Шара» в цій парі виглядає набагато технічніше і зарядженіше, тому ймовірність його перемоги вища.

Шарабутдін Магомедов проти Джойлтона Луттербаха Прогноз

Луттербах був нокаутований лише двічі за свою кар'єру, і навіть тоді це був технічний нокаут. Так що побитим його не назвеш, враховуючи майже 50 боїв за його плечима. Він мав справу з барабанщиком такого класу? Швидше ні, ніж так, але Дю Плессіс, чемпіон UFC, зміг трохи повозитися на землі на секунду і створив йому проблеми з ударами ногами.

Це означає, що легкої прогулянки у Магомедова не буде, і все вирішить таймінг, який для Джойлтона не дуже вдалий. Швидше за все, одне зі зближень закінчиться контратакою Шарабутдіна, і на цьому поєдинок закінчиться. Тому в якості ставки ви можете вибрати як дострокову перемогу «Bullet Balls», так і тотал пройдених раундів (TM (1.5)), оскільки ви не можете повністю відсікти ймовірність афтату в разі напруженого обміну. І все-таки Люттербах теж не хлопчик із під’їзду. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз: Перемога Шарабутдіна Магомедова/TM (1,5) у завершених раундах

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0