Прогноз на бій Сергій Павлович проти Олександра Волкова

Два провідних російських важковаговика UFC, незважаючи на небажання битися один з одним, визначать потенційного претендента на титул в Саудівській Аравії на Kingdom Arena в Ер-Ріяді 23 червня. Сергій Павлович вже був за крок від завоювання тимчасового титулу, тому Олександр Волков на UFC on ABC 6 спробує зайняти його місце і випередити володаря титулу. Обидва мають чудові результативні результати, тому цей бій не має шансів протриматися всі 3 раунди.

Сергій Павлович vs Олександр Волков

Сергій Павлович

Після екстремального нокауту від Аспіналла Сергій опустився на 3 місце в рейтингу. Його минуле тісно пов'язане з кількома видами спорту: греко-римською боротьбою, самбо, рукопашним боєм, але найбільших висот Павлович досяг в універсальному бою, де поступово піднявся від титулу чемпіона Росії до чемпіона світу. Цей хлопець виходив у клітку рівно 20 разів і лише тричі чув вердикт судді, вважаючи за краще позбавити рефері необхідності підраховувати очки.

Сильні сторони

Сергій – нестандартний важковаговик з чи не найвищою працездатністю в дивізіоні. Звичайно, адже за хвилину він завдає в середньому 8 акцентованих ударів, а це лише половина того, що закидає ростовчанин. Павлович керується правилом «тут і зараз», наносячи всі свої найкращі удари по ворогу без будь-якої розвідки. А на першому поверсі він брутальний в добиванні, а сам добре захищається від тейкдаунів, маючи божевільну фізику.

Слабкі сторони

Ось уже сьомий рік поспіль Сергій навідріз відмовляється битися більше одного раунду. З цього випливає, що на даний момент немає можливості оцінити його витривалість. Як показав досвід роботи зі згаданим раніше Аспіналом, росіянину пора задуматися про побудову оборони і більш ретельно готуватися до атак, оскільки його мозок вже пережив другий нокаут, тому прийти в цей стан буде легше. далі.

Поточна форма і готовність бійця

Сергію 32 роки, і перед останньою поразкою від Тома він мав 6 перемог у серії, перемагаючи таких хлопців, як Тай Туйваса, Кертіс Блейдс і Деррік Льюїс. Павлович у розквіті сил, у нього ще є час, щоб покращити свою техніку, і йому було надано достатньо часу для відновлення після важкої поразки. Це означає, що ми побачимо його у відмінній формі та з непереборним бажанням повернутися до переможної серії.

Сергій Павлович проти Олександра Волкова

Олександр Волков

«Драго» посідає 5 місце в рейтингу. У колекції Олександра є ряд поясів з різних дисциплін: чорний з карате ашіхара, коричневий з кіокушинкай і чорний з БЖД. У минулому боєць виграв два гран-прі Bellator, дійшов до фіналу M-1 Selection Grand Prix, був чемпіоном цієї організації, а також тричі перемагав на чемпіонаті Москви з панкратіону.

Сильні сторони

Волков росте на очах як професіонал, тому що вдосконалює не тільки стійку, де він уже був непоганий, а й гру на партері. У екстремальних виступах він демонстрував чудове відчуття дистанції, не форсував події, де це могло призвести до непотрібних пошкоджень, і точно працював над контролем своїх позицій у бою. Покращення точності та загальної потужності також відкриває для нього більше можливостей для нокаутів і подачі.

Слабкі сторони

Незважаючи на похвалу на адресу Олександра на першому поверсі, у нього ще багато роботи в порівнянні з елітою дивізіону. До всього іншого Волкову ще важко переживати напружені поєдинки, де він змушений працювати в обороні – нападники люблять простір, і від цього нікуди не дітися.

Поточна форма і готовність бійця

Бійцю 35 років, він перебуває в серії з 3 дострокових перемог, здобутих у протистояннях з Тай Туйвасою, Олександром Романовим і Жаірзіньо Розенструйком. Волков програвав поєдинки з Аспінолом і Ганом, щоразу падаючи перед титульним ударом. Зараз Олександр переформатувався, став набагато краще користуватися антропометрією, а головне – не зупиняється на досягнутому. І цей прогрес свідчить про готовність спортсмена змагатися на найвищому рівні.

Порівняльний аналіз

Незважаючи на свою перевагу в зрості, а мова йде про 10 сантиметрів, Олександр рівно на стільки ж поступається Сергію в розмаху рук, що в їхньому випадку відіграє велику роль, адже обидва воліють битися в положенні стоячи. Все-таки в плані контролю дистанції за рахунок нижніх кінцівок Волков може обіграти Павловича, але поки він не кинеться в атаку, і довго чекати не доведеться, в кращому випадку ростовчанину піде хвилина на розвідку. , не більше .

Саме в цих зближеннях і криється секрет успіху Сергія, адже його гармати легко похитають голову «Драго», а в клінчі йому навряд чи вдасться довго вириватися, його двійник занадто потужний, щоб гальмувати. вниз його атаки з захопленнями. Найменша помилка, і ще один нокаут від Павловича в першому раунді не змусить себе чекати. Тотал менше (1,5) за раундами. Однак Олександр володіє не тільки ударною технікою та ударами ногами, якими можна зупинити ворога, але й боротьбою. Чи буде це ефективним? У першому раунді – навряд чи, адже Сергія просто так відправити в нокдаун неможливо.

Якщо виключно в теорії перші 5 хвилин Волков «їздить на велосипеді», то його в'язкі клінчі можуть дати результат. Але ми спираємося на чисту статистику, а там у Волкова картина зовсім не райдужна. Павлович б'є сильніше, його старти практично неможливо розпорошити, і рано чи пізно йому точно вдасться замкнути суперника біля воріт. І це дає підстави вважати, що шанси на його перемогу набагато вищі, оскільки контргра Олександра досягне максимальної ефективності не так швидко, як хотілося б.

Сергій Павлович vs Олександр Волков Прогноз

Одразу скажемо, що суддівського рішення тут не буде, адже фініш на двійку – 79,5%. Як кажуть: «Ймовірність цього вкрай низька». Або Сергій незабаром наблизиться до Олександра і вимкне його світло, або Волков затримає час за допомогою рухів, злегка пригальмує супротивника ударами, а потім підловить його на помилках і теж вдало заб'є.

Варіант із партерною грою можна розглядати, але важко повірити, що хтось із них зможе досить довго утримати суперника на паркеті. З цього випливає, що ставки на чиюсь перемогу ми будемо розглядати в другу чергу, а в першу чергу – на тривалість бою. Тотал менше (1,5) у раундах виглядає більш ніж привабливо, але якщо говорити про реальні шанси на тріумф, то фаворит в особі Павловича видається більш розумним вибором. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз: Тотал менше (1,5) за завершені раунди/Дострокова перемога Сергія Павловича

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0