Прогноз на бій Майкл Пейдж проти Йена Гаррі

Навколо UFC 303 пов’язано багато таємниць, і майже напевно підтверджено останню спільну головну подію, де Майкл Пейдж та Ієн Гаррі мають шанс отримати титул. Тому 30 червня на них чекає поєдинок, який має всі шанси отримати статус 5-раундового, де, можливо, і визначиться лідер гонки за пояс у вазі до 77 кілограмів. Британець вийде в клітку аутсайдером, але чи настільки очевидна перевага Яна?

Майкл Пейдж проти Йена Гаррі

Майкл Пейдж

"Веном" заробив собі 14-е місце в рейтингу у вазі до 77 кг лише однією перемогою в UFC. Раніше він блищав на сцені кікбоксингу, завойовуючи золоті медалі на чемпіонатах WAKO та WKA, ISKA, де провів багато успішних боїв. Майкл також був непоганий у карате, а коли він перекваліфікувався в бійця ММА, він дійшов до півфіналу Bellator Grand Prix і боровся за тимчасовий титул, але не вийшов переможцем у жодному з матчів.

Сильні сторони

Пейдж — геній контрударів. Його рух ніг, швидкість і близьке до ідеального відчуття дистанції дозволяють йому миттєво реагувати на будь-які дії суперника, нейтралізуючи їх контрударами. Звичайно, з такою базою його нижні кінцівки в повному порядку - вони летять до мети не повільніше рук. А взагалі Майкл дуже хороший в захисті, причому на всіх поверхах.

Слабкі сторони

Єдине, на що я можу поскаржитися щодо Пейджа, це його боротьба. Так, його ще ніхто не зміг подати, але ви можете створити цьому хлопцеві проблеми на першому поверсі. Крім усього іншого, він неухильно старіє, і рівень праці британського робітника має тенденцію до зниження. Але в той же час екс-боєць Bellator неймовірно небезпечний.

Поточна форма і готовність бійця

Майклу 37 років, в останніх 10 боях він зазнав дві поразки - це були Дуглас Ліма і Логан Сторлі. В UFC він мав шанс дебютувати проти досить впевненого Кевіна Холланда, а до цього переміг Гоїчі Ямаучі, Дерека Андерсона, Ліму в реванші та Росса Х'юстона. «Веном» вміло використовує свій розмір і повністю оптимізував свою ударну техніку для роботи проти бійців різних стилів. Він готовий йти до нової мети – поясу, і тепер демонструє не лише підвищену мотивацію, а й професіоналізм у всіх його проявах.

Майкл Пейдж проти Йена Гаррі

Ян Гаррі

Після надзвичайної перемоги Ян піднявся на 7 місце в рейтингу. Він досі зберігає ідеальний результат 14-0, є колишнім чемпіоном відомої європейської ліги Cage Warriors, а також має певні заслуги в боксі та дзюдо, де він досяг рівня чорного поясу. Гаррі намагається зіграти роль зіркового ірландця, але цьому заважає його повсякденність і поки що не завжди яскраві тріумфи.

Сильні сторони

Завдяки своєму боксерському досвіду Ян має дуже хороші руки, швидкі комбо, впевнений джеб і прямий правий, через що він ущемляє права суперників в октагоні. Тут відпрацьовуються і лоукіки, і удари ногами на верхніх поверхах, і все це перетинається з землею, але, крім контролю, на партері нічого суттєвого не дає.

Слабкі сторони

Гаррі дуже залежить від дотримання робочої дистанції та ініціативи в атаці, тому що інакше його план на гру розвалюється, і йому доведеться бути креативним. І в цілому під тиском він не так добре справляється з нанесенням сфокусованої шкоди, що знижує шанси на домінуючу перемогу.

Поточна форма і готовність бійця

Яну лише 26 років, і, як згадувалося раніше, він має 14 перемог поспіль (7-0 UFC). У екстремальних виступах «Майбутнє» перевершило ветеранів Даніеля Родрігеза, Ніла Магні та Джеффа Ніла. Хороший ріст протистояння та прогрес у навичках. Гаррі добре зарекомендував себе у складних поєдинках, де багато чого йшло не за планом, і тепер у хлопця є всі шанси заспокоїти легенду Bellator, щоб закріпитися в еліті дивізіону.

Порівняльний аналіз

При однаковому зрості Ян сильно поступається своєму колезі за розмахом рук - 11,5 см. Враховуючи, що мова йде про бій, левова частка якого буде проходити в положенні стоячи, оскільки Гаррі далеко не топовий борець вільного стилю, цей розрив зіграє ключову роль. Крім того, Майкл працюватиме другим номером, і його різкі контратаки стануть великою проблемою для ірландця.

Якщо ви пам'ятаєте, як охоче Ієн поїдав джеби Ніла Магні, немає жодного сумніву, що удари Пейджа час від часу будуть летіти йому в голову, і йому потрібно буде вносити корективи в ході зустрічі. Чи це реалістичний сценарій, коли Гаррі отримує багато пошкоджень на ногах і починає боротися? Можливо, але британський захист від тейкдауну дуже хороший, і подолати його буде важко. У цьому випадку Ян буде змушений приймати удари, щоб притиснути суперника і спробувати відібрати у нього очки в клінчі та серійній роботі.

Що стосується Пейджа, то в його випадку не потрібно вигадувати нічого нового: дистанція, контратаки, уникнення атак - це найкраще, що може діяти проти наступаючої сили ворога. Враховуючи те, що обидва добре сприймають удари, швидше за все, бій буде затяжним Тоталом (2.5), де переможець буде визначатися в чемпіонських відрізках, а зовсім не раніше - обом потрібно гальмувати один одного, перш ніж щось викинути дійсно значний.

Майкл Пейдж проти Йена Гаррі Прогноз

Враховуючи вкрай незграбний стиль Майкла, з яким Ян точно не мав досвіду, і навряд чи хтось в ірландському таборі зможе його так само якісно скопіювати, йому потрібен час, щоб звикнути до цього ритму. Тому вище було сказано, що боротьба затягнеться, і тут є варіанти, коли ставка однозначно спрацює, хоч і з меншими коефіцієнтами, ніж на конкретного переможця. Перший – це загальне овер (1,5) для 1,49 – найвищі шанси влучити. Тотал більше (2,5) для 1,47 також виглядає добре. В результаті виграє той, у кого паливний бак побільше, а в затяжних боях Пейдж виглядає трохи краще. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз: Тотал більше (1,5-2,5) для завершених раундів

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0