Прогноз на бій Артем Резніков – Мухамед Коков

Після невдачі в останньому сезоні Гран-прі ACA у легкій вазі Артем Резніков завершив 2023 рік двома поразками поспіль і тепер готовий повернутися на переможний шлях, здолавши наступного суперника. Ним виявився колишній тимчасовий чемпіон – Мухамед Коков, з яким «Спартак» поміряється в техніці боротьби. Їхній бій відбудеться 28 червня на турнірі ACA 177 в Сочі, і для обох перемога в цьому поєдинку вкрай важлива для подальшого розвитку кар'єри. 

Артем Резніков – Мухамед Коков

Мухамед Коков

Мухамед - боєць до мозку кісток. Починав із боротьби та бойового самбо (КМС), де займав призові місця на чемпіонаті Північно-Кавказького федерального округу, а також перемагав на чемпіонаті Росії. Крім того, Коков став срібним призером турніру ADCC і тривалий час володів поясом тимчасового чемпіона ACA, але на даний момент втратив цей статус. 

Сильні сторони

Пресинг, спам-тейкдауни, щільна робота біля воріт і швидкі виходи на атакуючі позиції, як з клінчу, так і з партеру – на цьому побудована базова техніка Мухамеда. Він далекий від любителів стоячих розмінів, тому найбільшу небезпеку представляє як на близькій дистанції, так і на партері, демонструючи не тільки сильну техніку, але й пристойну витривалість. 

Слабкі сторони

Як не дивно, основні труднощі Кокова виникають у боях не з нападаючими, а з такими ж партнерами, як він. Коли його власні переклади не працюють, або він зв’язаний і постійно змінює позиції, Мухамед, здається, не може знайти план «Б» і обмежений обмеженнями власного арсеналу, нездатний перевести бій у положення стоячи і завдати там шкоди. 

Поточна форма і готовність бійця

Бійцю 31 рік, його серію з 3 перемог над Гордєєвим, Галієвим і Хакраном Діасом перекреслили поразки від Абдул-Азіза Абдулвахабова і Дауда Шайхаєва. І взагалі, він часто програвав хлопцям з топу, серед яких Вартанян, Нальгієв і Рашид Магомедов. Тобто Коков знаходиться десь біля вершини, але не може на неї піднятися. Однак зараз його кар'єра склалася так, що йому доведеться викладати все в клітці, тому ми очікуємо від Мухамеда максимальної готовності. 

Артем Резніков – Мухамед Коков

Артем Резніков

Спортсмен з Казахстану, базовий борець вільного стилю, який став чемпіоном великої регіональної ліги Alash Pride у себе на батьківщині. Раніше він завоював титул ACA, був фіналістом Гран-прі і не програвав з 2017 по 2022 рік, поки не зустрів на своєму шляху Едуарда Вартаняна. Тепер Артему доводиться починати все спочатку. 

Сильні сторони

Резніков, для своєї ваги, має вражаючі фізичні дані. Звідси відкривається широкий спектр можливостей: він б'є опонентів граундом і паундом, легко переміщує їх, розчавлює техніками та чинить шалений тиск. До речі, він також здатний розрядитися хорошим оверхендом у положенні стоячи, а якщо бій піде за його сценарієм, то зможе відпрацювати 5 раундів. 

Слабкі сторони

Тут ми бачимо ситуацію, схожу на Кокова: під тиском, коли тейкдауни не працюють і потрібно захищатися, Резніков втрачає агресію, починає йти в глибокий захист і його працездатність значно падає. Більше того, в положенні стоячи при таких сценаріях «Спартак» взагалі втрачає будь-яку ініціативу. 

Поточна форма і готовність бійця

Артему 32 роки, він також має дві поразки поспіль: одну від Вартаняна, другу від Алі Багова. До цього він переміг 10 суперників поспіль, серед яких: Юсуф Раїсов, Андрій Кошкін, Даві Рамос, Хамзат Аушев і так далі. І як тільки Резнікову зрівняли легких мастодонтів, він тут же почав програвати. Знову доведеться мати справу з бійцем, і тепер у казаха один шлях - перемогти, інакше його повністю спишуть з рахунків. Тому мотивація і бажання боротися до кінця Артема має бути на найвищому рівні. 

Порівняльний аналіз

Маючи схожі показники зросту, Мухамед буде випереджати за розмахом рук 5 сантиметрів. Про нападників мова не йде, тому що цей показник мало впливає, хіба що на початку зустрічі вони вирішують обмінятися оверхендами і трохи залякати один одного серіями, щоб підштовхнути своїх контрагентів ближче до воріт. Основне дійство, цілком очікуване, відбуватиметься на партері, і тут обом буде що показати.

Технічно арсенал у хлопців приблизно рівний, і, судячи з того, кому вони програли, велику роль тут зіграє фізична сила та витривалість. Обидва виконують подачі, але в нанесенні акцентованих ушкоджень, за рахунок однакової сили і контролю позицій, Резніков буде попереду, і це ті самі переможні очки, які потрібно заробити.

Ймовірно, у першій половині зустрічі Мухамед знайде відповіді на низку атак Артема, однак на відстані 3-х раундів з мінімальним відривом, за рахунок ударів і домінуючих позицій, Резніков повинен вийти вперед і, принаймні, виграти близьке рішення. Якщо ніхто з них не вирішить порадувати публіку раптовим нокаутом, то бої на партері навряд чи закінчаться прийомом, а це дає підстави вважати, що в підсумку ми почуємо суддівське рішення «Тотал овер» (2.5 ). 

Артем Резніков – Мухамед Коков Прогноз

Коли в клітці є два високоякісних борці, які мають невелику різницю в силі, є висока ймовірність того, що сильніший зможе краще контролювати матч на партері. І цим хлопцем в даному випадку є Артем Резніков. Якщо він не добиє Кокова ударами, або зробить диво і стане другим у кар'єрі Мухамеда, який його подав, то він однозначно повинен отримати перемогу рішенням суддів. Тому, щоб зробити ставку, ви можете використовувати обидва варіанти. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз:  Перемога Артема Резнікова/Тотал більше (2,5) у завершених раундах.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0