Прогноз бою ММА Корі Сендхаген проти Умара Нурмагомедова.

Незабаром UFC знову вирушить в Абу-Дабі, на ту ж Етіхад Арену, щоб провести один із найзапальніших заходів серії UFC onABC 7. Він відбудеться в ніч з 3 на 4 серпня і завершиться довгоочікуваним боєм Умара Нурмагомедова проти Корі Сандхагена. Для дагестанського спортсмена перемога в цьому поєдинку - пряма дорога з околиці першої десятки, в ТОП-3, тому всі чекають від Умара найкращого, феноменального виступу. Але чи вистачить його технічного арсеналу, щоб перевершити The Sandman? 

Корі Сендхаген проти Умара Нурмагомедова

Корі Сендхаген

Після серйозного спаду в кар'єрі Корі продовжив переможну серію і посів 2 місце в рейтингу дивізіону. До своєї кар'єри в ММА Сандхаген сяяв на світовому рівні в кікбоксингу, ставши чемпіоном світу WKA. У міксфайті він зайняв вершину промоушену SpartaCombat League, а в UFC досяг статусу претендента на тимчасовий пояс, але не зміг його присвоїти. До речі, Корі, незважаючи на своє захоплення ударною технікою, також розвиває ґрунт, вже досягнувши коричневого поясу. 

Сильні сторони

Удари Sandman - справжнє мистецтво, адже він спритно рухається, оптимально використовує довжину кінцівок, використовує нестандартні комбо, удари ногами і не соромиться використовувати унікальні фінти. Також боєць добре вміє налагоджувати захист на кожному з рівнів, і крім роботи в якості ведучої ланки він вміло підводить супротивника, караючи його всілякими контратаками. 

Слабкі сторони

Сандхагену завжди було важко з першими номерами, які товпляться до мережі та видаляють спам - стандартна історія для чистих нападаючих. На землі, незважаючи на навички BJJ, Корі, швидше за все, буде вправним захисником, ніж сам розвиватиме ініціативу. І з роками з'ясувалося, що коли цього хлопця інтенсивно б'ють, його кардіо просідає набагато швидше, ніж коли він контролює ситуацію. 

Поточна форма і готовність бійця

Пісочній людині всього 32 роки, а він уже бачив злети і падіння, програвши 2 поєдинки з п'яти останніх. Кращими за нього на дистанції 5 раундів були Петр Ян і Ті Джей Діллашоу, але, перемістившись протистоянням рівня Ядонга, Віри і Фонта, які навряд чи коли-небудь стануть чемпіонами, він перемагає. Зараз американця чекає бій з небезпечною перспективою, і якщо він програє, то відкотиться настільки далеко, що навряд чи зможе мріяти про титул - це його основна мотивація. 

Корі Сендхаген проти Умара Нурмагомедова

Умар Нурмагомедов

Умар замикає топ-10, і досі не знає поразок у професіоналах. Його основні стилі створюють своєрідний мікс: чемпіонат Дагестану і Північно-Кавказького федерального округу з тайського боксу, статус чемпіона країни з ММА, перше місце на Чемпіонаті світу з бойового самбо. Вийшовши в профі, Нурмагомедов заволодів поясом організації GFC і 5 боїв поспіль громить опонентів під прапором UFC. 

Сильні сторони

Умар демонструє захмарні показники в точності ударів, і так само добре захищається від них, практично не отримуючи пошкоджень. В рамках розкрутки нікому не вдалося перевести його на паркет, але сам росіянин робить це із завидною постійністю. Контроль, сабмішн гра, граунд енд паунд, здавалося б, що ще потрібно людині з таким прізвищем? Але ні, цей хлопець також хороший у ударах ногами, рухами, а також ударами як правою, так і лівою стійками. 

Слабкі сторони

Ймовірно, Нурмагомедов може зіткнутися з певними прогалинами в захисті від блискавичних джебів свого візаві, але в іншому єдина його помилка в усіх аспектах – відсутність у минулому таких суперників, як Сандхаген. Хто знає, може, цей спалений топ відкриє нам очі на недоліки Умара? 

Поточна форма і готовність бійця

Нурмагомедову 28 років, його переможна серія налічує 17 боїв, в останньому з яких він переміг Бекзата Алмахана, Раоні Барселоса і Натана Манесса. Умар впевнено набирає обертів, має відмінне кардіо і зараз максимально заряджений, щоб у два кроки наблизитися до титульного бою. Він завжди готовий битися в шаленому темпі, і наступна зустріч не стане винятком. 

Порівняльний аналіз

Сандхаген буде помітно вищий за Умара, їх розділяє близько 7,5 см по вертикалі, але лише 2,5 см в розмаху рук. І це дає підстави вважати, що рухи і контрджеб Корі не матимуть такого колосального ефекту в бою, на тлі відлякуючого тиску з боку Нурмагомедова. Американець спробує зустріти його не тільки правим прямим, але і летючим коліном, щоб зупинити тейкдауни, але саме в питанні захисту дагестанець настільки педантичний, що навряд чи попадеться на таке застаріле, хоч і небезпечне атаки супротивника.

З огляду на те, що бій пройде в спекотному Абу-Дабі, з витривалістю Сандхагена все буде не так добре. Якщо на першому відрізку у нього є шанс пробити суперника головою і трохи ускладнити йому життя (4,95), забравши очки, то після серії тейкдаунів швидкість значно впаде, а на екваторі бою Умар має всі шанси остаточно перехопити ініціативу. Навряд чи варто чекати повторення історії зі Стерлінгом, тоді його задушили через грубу помилку, але в чемпіонських відрізках, а мова йде про 5 турів, повністю відкидати такий результат не можна.

А це означає, що, враховуючи майданчик і позицію Нурмагомедова, на тлі навичок «Пісочної людини» залишається лише констатувати факт: для Корі, навіть з урахуванням його позиції в рейтингу та досвіду, ситуація призводить до невдачі - перемоги Умара. Його шанс на перемогу полягає в ідеальному контролі дистанції з утриманням свого візаві на джебі, принаймні 3 раунди з 5, що більше схоже на фантазію. 

Корі Сендхаген проти Умара Нурмагомедова. Прогноз

На нас чекає змагальний матч? На старті однозначно так, а якщо Корі буде на землі, то він теж не дасть себе образити, а буде ефективно захищатися. Цей фактор необхідно враховувати, тому що він відкриває нам можливість робити ставки на загальну кількість раундів, і хоча це виглядає ризиковано, але Овер (3,5) за 1,72 виглядає в рази краще, ніж ставка на перемогу Умара. Сандхаген лише раз програв достроково в кар'єрі, а для Нурмагомедова це перший бій з бійцем такого рівня, тому бій обіцяє бути цікавим і затяжним, а головне - непростим для обох. Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз: загальне перевищення (3,5) для завершених раундів/перемога Умара Нурмагомедова

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0