Австралія проти Іспанії. Баскетбольний матч дня на Олімпіаді-24?

Збірна Австралії з баскетболу стартує на Олімпіаді у Франції матчем проти Іспанії, який відбудеться 27 липня. Ця зустріч відкриє баскетбольну програму Олімпіади-24. Він відбудеться під куполом арени П'єра Моруа (Вільнев-д'Аск). 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Австралія проти Іспанії

Австралія

Зараз команда входить до ТОП-5 світового рейтингу від ФІБА. Це дуже круте досягнення. Якщо говорити тільки про зону, де грає Австралія, то там буде найкраще. Команда невипадково опинилася на Олімпіаді у Франції.

На минулому чемпіонаті світу збірна потрапила в групу смерті і не змогла звідти вибратися. Це був удар по її честі та репутації. Тепер нам потрібно голосно заявити про себе на Олімпіаді-24. Влітку австралійці провели вісім товариських матчів. Це була чудова підготовка до знакової події. Тут у них лише одна поразка та нічия. Всі інші битви були виграні. Дуже міцний.

Заявка канадців на Олімпіаду: Гідді, Грін, Екзам, Лендейл, Ріт, Деніелс, Міллс, Інглс, Маквей, Магней, Деллаведова та Кей. Кого тут варто виділити? Інглс з Тімбервулвз, Деллаведова з Кінгз і Гідді з Буллз. Сіммонс з Нетс не потрапив до заявки.  Збірна

Іспанії

посідає друге місце у світовому заліку від ФІБА. Вище лише Dream Team зі Сполучених Штатів. Дуже-дуже круто. Зараз нам потрібно виступити на Олімпіаді на нашому високому рівні. У червні іспанці почали підготовку до турніру. Тут вони зіграли два товариські матчі. Спочатку вони не зуміли здолати Італію (84:87 в овертаймі після 73:73), а потім зуміли обіграти Домінікану з рахунком 84:74. 

Потім «Червона фурія» розпочала свої виступи в рамках кваліфікації на Олімпіаду-24. Спочатку тут у групі були обіграні Ліван (104:59) та Ангола (89:81). Тоді в плей-офф команда пройшла Фінляндію (81:74) і Багами (86:76).

Заявка іспанців на Олімпіаду рясніє зірковими іменами. Головні герої тут: Абальде, Фернандес, Льюлл (всі троє з Реала), Абринес, Брізуела, Ернангомес, Парра (всі четверо з Барси), Альдама (Гріззліс), Браун (Маккабі), Гаруба (Ворріорз), Ернангомес ( Пао), Лопес-Аростегі, Праділла, Пуерто (усі троє з Валенсії). 

Австралія проти Іспанії

Історія протистояння

У 1998 році команди зустрілися. У 2019 році відбулося їхнє останнє суперництво. Всього на рахунку пари вісім генеральних боїв. У всіх з них успіх був на боці європейців. Останній матч збірних розтягнувся на овертайм. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами матчу букмекери вважають австралійців. У БК 1xbet коефіцієнт їхнього успіху становить 1,44. Ставки на перемогу іспанців множаться на 2,8. Якщо ви поставите менше (166,5), ви зможете помножити свої гроші на 1,9. Подолання цієї позначки продуктивності також збільшить ваш банк у 1,9 рази. Ціна фори 1 (-5,5) становить 1,9. За фору 2 (-1,5) платять 3,05. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Іспанці більш вправні та стабільні. Так, вони були трохи бурхливими під час останніх товариських матчів, але саме для цього вони були створені. У цьому випадку австралійцям нічого запропонувати суперникам, які перевершують їх за всіма параметрами. Візьмемо тут фору 2 (-1,5) за 3,05

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0