Франція проти Бразилії. Перші кроки збірних на Олімпіаді

27 липня розпочнеться баскетбольний матч між збірними Франції та Бразилії, які зустрінуться в стартовому турі групового етапу Олімпіади-24. Битва відбудеться на паркеті спортивно-розважального комплексу Pierre Maurois у місті Вільнев-д'Аск. 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Франція проти Бразилії

Національна збірна Франції

приймає турнір і хоче виступити тут бездоганно. Що ж, у неї є певний шанс на сенсацію. У світовому рейтингу ФІБА французи зараз на дев'ятому місці або на п'ятому, якщо говорити суто про Старий Світ.

Команда автоматично потрапила на домашню Олімпіаду. Хоча її рівень такий, що якби їй потрібно було проходити кваліфікацію, то з ймовірністю 99% або навіть трохи більше вона б теж була тут.

У липні команда провела шість товариських матчів, і тут все було неоднозначно. Початок почався позитивно з перемог над Туреччиною (96:46) і Німеччиною (90:66), а потім все було погано. Команда програла німцям (65:70), сербам (67:79), канадцям (73:85) і австралійцям (82:83).

Застосування «басейнів» вражає. Тут окремо варто виділити: Гобер (Тімбервулвз), Вембаньяма (Сперс), Фурньє (Пістонс), Батіума (Сіксерс), Кулібалі (Вайзерс), Нілікіна (Хорнетс). Плюс, крім хлопців з НБА, є розумні баскетболісти з Євроліги: Ябуселе (Реал Мадрид), Лессор (Пао), Стразелле (Монако), Кордінь (Віртус) і Де Коло (Віллербан). 

Бразилія

Команда займає 12-й рядок у світовій таблиці рейтингу ФІБА. Якщо говорити лише про рідний континент збірної, то там вона на четвертому місці. Нормальні досягнення. Адже якщо команда приїхала на Олімпіаду-24, то вона однозначно їх заслуговує.

Влітку команда провела три товариські матчі. В одному з них їй вдалося виграти (91:75 з Польщею), а дві інші були здані суперницям (81:91 з Хорватією та 80:86 зі Словенією). Тоді Бразилія потрапила на Олімпіаду через кваліфікацію. У групі вони зуміли перемогти Чорногорію (81:72), а потім поступилися в суперництві Камеруну (74:77). Після цього в плей-офф збірна перемогла Філіппіни (71:60) і Латвію (94:69).

Склад збірної на 24-у Олімпіаду: Бруно Кабокло, Марселіньо Уертас, Вітор Беніте, Хорхе де Паула, Яго дос Сантос, Кріштіану Фелісіо, Діді Лозада, Лео Мейндл, Рауль Нето, Маозінья Перейра, Гі Сантос. Нереально крутим це не назвеш, але тут є досить солідні хлопці. 

Франція проти Бразилії

Історія протистояння

Команди змагалися чотири рази. Перший їх бій відбувся у 2010 році, а останній відбувся у 2019. У цих матчах команд спостерігається рівність сил (по два позитивні результати для кожної зі сторін). 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в успіх господарів турніру. 1xbet платить лише 1,12 за виграш Бразилії. Ставки на перемогу бразильців збільшуються в 6,25 рази. Для Under (161,5) вони дають 1,82. Коефіцієнт на пробивання цього розподілу очок становить 1,88. Ціна фори Іспанії (-14,5) становить 2,07.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Французи просто зобов'язані порадувати рідну публіку тут, на домашній Олімпіаді. У стартовому турі від господарів очікуємо дуже результативної гри, від якої трохи постраждає навіть захист. У такій ситуації правильно було б поставити на «Овер» (161,5) за 1,88.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0