Зеніт проти MBA. Ставимо на коефіцієнт 2,23

21 вересня "Зеніт" перевірить на міцність столичну МВА в Санкт-Петербурзі. Це стартова гра для команд Єдиної Ліги ВТБ 2024/25. Битва відбудеться на паркеті спорткомплексу "Сибур Арена".

Наші експертні прогнози та аналіз щодо Zenit проти MBA

Зеніт

Пітерці приміряли на свою шию бронзові нагороди в попередній Єдиній Лізі ВТБ. Керівництво клубу зрозуміло, що це стеля для того Зеніту і влітку розформувало основний склад «синьо-біло-синіх». Наприклад, покинули клуб Ертель, Курич, Дублевич, Морган і так далі. Потім були зроблені покупки. Основними придбаннями були Bacon і Poythress. У Суперкубку ВТБ, який нещодавно завершився, "Зеніт" фінішував на третьому місці.


MBA

У минулому сезоні москвичі пропустили плей-офф Ліги ВТБ. Вони довго боролися за вихід до ігор на вибування, але не вистачило сил для досягнення цієї заповітної мети. Влітку MBA не шумів на трансферному ринку. Це, на жаль, натякає на те, що команда не зможе суттєво покращитися порівняно з минулим сезоном.


Zenit проти MBA

Прогноз підсумків гри

«Зеніт» зважився на масштабну реструктуризацію, але вже зараз помітно, що цей процес контролюється. Якщо говорити про MBA, то там теж все стабільно, але на рівні нижче, при всій повазі до москвичів.

«Зеніт» вдало стартує в Єдиній Лізі ВТБ 2024/25 на власних глядачах. Господарі поля взагалі не залишать супернику шансів. Ми очікуємо тут розгромного успіху «Зеніту». Ми беремо гандикап 1 (-17,5) в 1xbet за 2,23. Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0