Жальгіріс проти Барселони. Прогноз і ставка на матч

Литовський Жальгіріс 3 жовтня прийме іспанську Барселону в стартовому матчі регулярного сезону Євроліги-2024/25. Гра відбудеться в місті Каунас.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Жальгіріс – Барселона.

Жальгіріс

У минулій Євролізі литовці нічого не показали. У регулярному сезоні турніру вони посіли лише 14 місце з 18 можливих. У національному чемпіонаті клуб тоді дійшов до фіналу. У новому чемпіонаті Литви «Жальгіріс» стартував із трьох перемог поспіль. У цих боях хлопці з Каунаса набрали суперникам близько 90 очок і пропустили їм близько 70. Класні цифри, але тут треба розуміти, що клубний чемпіонат Литви не дуже складний. Тут нинішній «Жальгіріс» почувається впевнено, але в Євролізі-2024/25 його чекають труднощі, незважаючи на те, що влітку каунаська команда намагалася підсилити склад. Були підписання і домовленості про вихід, але нічого суттєвого тут не відбулося, якщо дивитися на ситуацію об'єктивно.


Барселона

У Євролізі-2023/24 каталонці посіли четверте місце в регулярному сезоні. Тоді "синьо-гранатові" вилетіли в першому раунді плей-офф. У минулому чемпіонаті Іспанії "Барса" дійшла до півфіналу. Влітку команда програла у півфіналі Суперкубка країни. Це все неправильно. Барселона була створена, щоб вигравати трофеї. Під час відпустки команда суттєво оновила склад, розуміючи, що нинішні лідери хоч і вправні, але вочевидь позаду. У новому чемпіонаті Іспанії клуб розпочав домашню перемогу над «Гранадою» з рахунком 91:65.


Жальгіріс – Барселона

Прогноз підсумків гри

«Жальгіріс» намагається зміцнитися дешево, роблячи кроки для оновлення складу. На жаль, у сучасній Євролізі цього зробити неможливо. Літню трансферну кампанію «Барси» варто назвати відносно непоганою. У клубів зараз дуже різні можливості. Гості легко сприймуть матч на класі, без жодної інтриги. Ми беремо тут фору 2 (-8,5) в 1xbet за 2,5. Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0