Олімпіакос – Жальгіріс. Ставимо на коефіцієнт 2,37

Грецький Олімпіакос 11 жовтня прийме литовський Жальгіріс у рамках другого туру Євроліги-2024/25. Бій відбудеться в спортивному комплексі «Дружба і світ» у Піреї.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Олімпіакос – Жальгіріс.

Олімпіакос

У своєму першому матчі в Євролізі-2024/25 греки зазнали великої поразки від турецького "Фенербахче" на виїзді з рахунком 71:82 (13:17, 23:15, 20:25 і 15:25). Греки в цьому матчі добре зіграли лише у другій чверті, в інших ігрових періодах суперники були заслужено кращими. Кращим баскетболістом у складі «Олі» в цій битві став Райт. Тут він набрав 15 очок і доповнив їх сімома підбираннями. МакКіссік набрав 13 очок в атаці, плюс у нього було два зібрані м'ячі на табло і стільки ж передач. Везенков відправив на кільце суперника 11 очок і зробив чотири підбирання. Петрусєв додав до свого активу дев'ять очок. Вокап зробив п'ять передач. У команді є яскраві особистості, які найближчим часом повинні ще більше вдосконалюватися та вести за собою своїх партнерів.


Жальгіріс

Литовці дуже активно почали новий сезон Євроліги. У першій грі турніру вони сенсаційно розгромили вдома Барселону з рахунком 74:67 (21:14, 22:17, 7:17 і 24:19). Загалом все добре, але третя чверть бою виявилася провальною, і супернику майже вдалося повернутися в боротьбу. Крім того, існує думка, що цей результат – скоріше проблема іспанців, а не заслуга литовців. У будь-якому випадку «Жальгіріс» тут досяг позитивного результату, а все інше – другорядне. У майбутній битві варто розраховувати на хороший баскетбол від хлопців з Каунасу, хоча це не однозначно.


Олімпіакос – Жальгіріс

Прогноз підсумків гри

Жальгіріс скористався нестабільною формою Барселони і виграв стартовий матч нової Євроліги. Олімпіакос проспав старт нового турніру, але все зміниться у другому колі змагань. Ми очікуємо розгромної перемоги домашньої команди і ставимо фору 1 (-24,5) на 1xbet за 2,37. Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0