Прогноз на бій Шон О'Меллі проти Мераба Двалішвілі

Історія протистояння Шона О'Меллі з випускниками бійцівської команди Серра-Лонго продовжується. Відібравши титул у Алджамейна Стерлінга, "Цукор" успішно захистив його і тепер збирається зустрітися з товаришем переможеного екс-чемпіона Мерабом Двалішвілі. Їхній бій стане основою історичної події на Sphere Arena у Лас-Вегасі 15 вересня та, ймовірно, стане одним із найінтригуючиших зіткнень у найлегшій вазі. Тим більше, що шанси на перемогу тут надзвичайно близькі.

Шон О'Меллі проти Мераба Двалішвілі

Шон О'Меллі

«Цукор» є чинним чемпіоном з одним захистом пояса за плечима. Шон, провівши 11 боїв під прапором UFC, виграв вже 9 бонусних виплат, і заслужено вважається одним з найпопулярніших бійців ММА на планеті. У минулому він вже «чемпіонував» в Intense CF, а також має коричневий пояс з BJJ, завдяки чому здобув 1 перемогу сабмішном за всю свою кар'єру до теперішнього моменту.

Сильні сторони

Це нападаючий екстра-класу, який володіє нокаутуючою силою, відмінним відчуттям дистанції і швидкості. Шон маневрений, добре захищається від тейкдаунів, а діючи ззаду, може впевнено зв'язати суперника. А на середньо-далеких дистанціях йому немає рівних, оскільки звідти на противника летять удари ногами, що б’ють по литках і животу, а також гострі удари руками, які забезпечують глибокий і здоровий сон.

Слабкі сторони

По вертикалі O'Malley бездоганний, але на першому поверсі все ж можна знайти деякі недоліки. Очевидно, що він здатний просто протистояти топовим борцям, але не здатний працювати з ними на рівних, а тим більше створювати проблеми. Інакше знайти прогалину в захисті американця дуже важко.

Поточна форма і готовність бійця

Шону 29 років, він не зазнав поразок з 2021 року, продовжуючи серію з 6 перемог. «Цукрові» реваншували за поразку Марлону Вірі, нокаутували Алджамейна Стерлінга та показали близький бій з Петром Яном. Чемпіон досяг вершини не тільки популярності, але і майстерності, адже виглядає просто чудово в ефекті. А тепер О'Меллі подолав п'ятираундову дистанцію, тому його форму можна назвати чудовою.

Шон О'Меллі проти Мераба Двалішвілі

Мераб Двалішвілі

Це боєць номер один у рейтингу та один із найнебезпечніших бійців дивізіону. Мераб, володар чорного поясу з дзюдо, є рідкісним професійним спортсменом, який починав свою кар'єру в бойових мистецтвах з хрідолі, національного бойового мистецтва Грузії. Завдяки своїм навикам на партері Двалішвілі завоював титул чемпіона ОКР, і, незважаючи на провальний старт в UFC, він продовжив довгу переможну серію, ставши вперше в кар’єрі претендентом на пояс організації.

Сильні сторони

Мераб асоціюється з боями в горизонтальному положенні, але крім чудового контролю над суперником, граунд-енд-паундом, нескінченної кількості спроб тейкдаунів і роботи біля сітки, він також вміє бити. Більше того, останнім часом Двалішвілі накачав лоу- і мідл-кіки, став розривати суперників і кидатися на комбо, отримуючи можливість підійти ближче, а потім перенестися в партер. А його кардіотренування дозволяє йому працювати у високому темпі протягом 5 раундів.

Слабкі сторони

Єдине, чого не вистачає «Машині», так це точності цих ударів разом із хронометражем. Зустріч з нападником високого класу обов'язково виявить цей недолік, і йому доведеться шукати можливості для перемоги виключно через боротьбу, що теж не критично.

Поточна форма і готовність бійця

Двалішвілі 33 роки, його переможна серія нараховує 10 боїв, у яких він переміг трьох колишніх чемпіонів: Петра Яна, Хосе Альдо та Генрі Сехудо, а також Марлона Мораєса та Коді Стаманна. Мераб у хорошій формі, це, безперечно, його найкраща кондиція за весь час, і, фактично, йому знову доведеться битися з форвардом. Правда, його калібр зовсім інший, але сумніватися в підготовленості кандидата не доводиться, тим більше, що його тренери добре вивчили О'Меллі.

Порівняльний аналіз

Різниця в розмаху рук і зрості між бійцями досягає 10 сантиметрів по кожному з параметрів. Більш ніж очевидно, що залишатися на відстані з О'Меллі - це смертний вирок для Мераба, оскільки він обов'язково з'їсть стільки ударів, що призведуть до нокауту або назавжди позбавлять його колишньої витривалості (1,89). Тому тиск, короткі, швидкі удари під час руху та робота біля сітки є ідеальною позицією, де він може набирати очки.

Звісно, не варто скидати з рахунків і ударну техніку Двалішвілі, поряд із кардіо все це може позначитися, але ні в точності, ні в швидкості ударів він не перевершить Шона. Швидше за все, після розвідки і аналізу переміщень чемпіона, Мераб почне тиснути і змусить його думати тільки про захист. Але О'Меллі чудово працює ногами, і затиснути його в кут буде дуже важко.

Тому швидкого вирішення ми не побачимо - обидва зроблять все можливе, щоб мінімізувати ризики і почнуть включатися після стартових п'яти хвилин Total over (1.5). Далі команди змагатимуться: хто розробив найрезультативніший план гри? І в цій грі саме Шон виглядає кращим, оскільки Мераб достатньо простий, щоб його можна було прочитати. За мінімальної переваги та балансу сил 55 на 45 «Цукрові» матимуть більше шансів на тріумф.

Прогноз Шона О'Меллі проти Мераба Двалішвілі

Двалішвілі навряд чи впаде і покаже голову, як Стерлінг, тому швидко відправити його на мат не вийде. Але ми дуже добре бачимо «розмах» у вигляді перехоплення ініціативи, але в підсумку головну роль відіграватиме витримка та точність дій кожного гравця. Тому для здійснення ставки можна розглянути кілька варіантів.

Те, що в першому сегменті все не закінчиться, можна вважати майже фактом, і лише груба помилка того ж Мераба може призвести до його поразки. Це відкриває шлях до ставок на загальну суму раундів (тотал більше (1,5) і тотал більше (2,5). Що стосується конкретного переможця, Шон виглядає більш технічним у цій парі, він добре захищається від тейкдаунів, тому в його випадку буде бути значно більше моментів, коли ви можете влучити, і якщо ви не відключите свого колегу, то наберіть достатньо очок, щоб виграти на очках. Завантажте 1xbet на свій телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз: Шон О'Меллі перемагає/Загальна сума (1,5-2,5) за завершеними раундами

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0