Прогноз бою Гілберт Бернс проти Шона Брейді

Колишній претендент на титул UFC у напівсередній вазі Гілберт Бернс переживає важкі часи та йде на спад. Часто ветерани на цій позиції залишаються напризволяще сватам для молодших перспектив, і Шон Брейді, з яким він битиметься в головній події UFC Fight Night 242, є саме таким хлопцем. Поєдинок відбудеться 8 вересня на Apex у Лас-Вегасі, і бразилець займає 6-е місце в рейтингу.

Гілберт Бернс проти Шона Брейді

Гілберт Бернс

Як згадувалося раніше, Гілберт є 6-м номером у напівсередній вазі. З BJJ у Дуріньо все в порядку, адже він не тільки чемпіон світу, а й володар другого дану чорного поясу в цьому виді єдиноборств. Бернс неодноразово проводив найкращі бої, за що отримував бонуси, ставав претендентом на пояс UFC, але коронувати його так і не вдалося - він провалив найважливіші бої в кар'єрі.

Сильні сторони

У бразильця є все: боротьба, джиу-джитсу, хороша ударна техніка, а головне – потужний удар і швидкість. Гілберт працює з вибуховими серіями і блискавично змінює рівні атак. Утримати його на підлозі та опинитися на вершині майже неможливо, але колишній претендент сам міг контролювати та міняти позиції, а також задавати жар під час обміну.

Слабкі сторони

Буквально в одну мить Бернс втратив витривалість, і тепер, отримуючи пошкодження, він починає гальмувати, втрачати атакувальну ініціативу, і що ще гірше – не намагається висушити бій, а навпаки, погіршує ситуацію. , впускаючи ще більше. З борцями елітного рівня Гілберт, звичайно, не так впевнено працює знизу, більш того, до 3-го раунду, якщо зустріч буде надзвичайно щільною, він може просісти функціонально.

Поточна форма і готовність бійця

Спортсмену 38 років, останні два бої він програв, поступившись Белалу Мухаммаду і Джеку Делла Маддалені. Перемігши нападаючих: Ніла Мані, Масвідала і Томпсона, Бернс залишився на плаву, але проти партеристів починає виглядати непереконливо. Зараз бразилець все частіше говорить про титульну боротьбу, тобто мотивація у нього в порядку, але поразка нокаутом у березні навряд чи додає впевненості, що Гілберт раптом знайде другу молодість.

Гілберт Бернс проти Шона Брейді

Шон Брейді

Шон - 8-й боєць рейтингу і яскравий представник стилю BJJ. У нього чорний пояс у цій дисципліні, а в минулому американець володів титулом організації Cage Fury FC. Примітно, що боєць починав з тайського боксу, тому дещо вміє у стенді, і це він демонстрував не лише в напівсередній вазі, а й у легкій, оскільки починав професійну кар’єру у вазі 70 кг.

Сильні сторони

Брейді має хороші удари ногами та нокаутуючим ударом, хоча йому здебільшого доводиться мати справу з суперником на землі. Дуже хороша статистика по передачах, доповнена впевненим грундом і паундом, а також вражаюча база технік. Що не менш важливо - у хлопця відмінне кардіо, і на 3 інтенсивних раунди його завжди вистачає.

Слабкі сторони

Як показав бій з Белалом Мухаммадом, якщо Шон не має можливості поборотися і постійно перебуває під тиском, може трапитися все, що завгодно. Якщо чинний чемпіон зміг його перебоксувати і навіть добити, то наступний суперник, з хорошим партнером, матиме такий шанс. Тим більше, що захист Брейді в стійці далекий від ідеального.

Поточна форма і готовність бійця

Шону 31 рік, і він був непереможним до бою з Белалом. На даний момент в його активі перемоги над Майклом К'єзою, Кельвіном Гастелумом, Куртом МакГі та іншими. Боєць на хорошій стадії, і якщо не говорити про протистояння з елітою, то показує себе дуже впевнено. У цьому випадку на кону також є можливість битися з кимось із Топ-5, у разі тріумфу, тому Шон покаже всі свої козирі заради перемоги.

Порівняльний аналіз

Антропометричні дані хлопців майже однакові. Враховуючи їхні стилі, цілком можливо, що бійці будуть проводити багато часу стоячи, оскільки контролювати та бити Бернса на партері буде дуже важко, а витрачати енергію на утримання для нього занадто енерговитратно. Шон і заробіток очок в позиційній боротьбі.

На руках у них майже однаковий темп роботи, а в обороні достатньо прогалин. З цього випливає, що як тільки почнуться перші важкі удари з одного з боків, почнуться клінчі і робота біля сітки. Ймовірно, вибухова робота бразильця на старті принесе більше результатів, але функціонально Брейді краще підготовлений, і він впевненіше приймає удари. Більше того, якщо він витримає тиск на початку, після екватора бою, він може сам намертво навантажитися і справді затягнути такого «Дурінью» на добивання.

Але Бернс ніколи не програвав прийомами, тому американцеві доведеться спочатку ідеально виконати план у стенді, інакше він може наїстися ударами, як від Белала, і втратити найменший натяк на ініціативу. Тому боротьба буде котитися до екватора, і коли Гілберт втомиться, Шон зможе включитися на всі 100%. Але чи дійде він до цього? Зрештою, шанси на перемогу, незалежно від шансів, близькі, ніж будь-коли.

Гілберт Бернс проти Шона Брейді Прогноз

Так, у Гілберта дві поразки поспіль, але з іншого боку, кому? Він працював з Белалом 25 хвилин, а Брейді здався в третьому періоді. Це не показник, але все ж. Бернсу дуже складно, а головний козир перспективи - боротьба, буде не настільки ефективний, як зі страйкерами. Отже, попітніти доведеться обом, а перед тим, як визначити переможця, варто звернути увагу на ставку на тотал раундів, оскільки Тотал більше (2,5) може бути найкращим вибором. В іншому випадку є відчуття, що ставка на аутсайдера тут доречна, враховуючи його досвід і відсутність глобальної переваги на полі для Брейді. Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз: Тотал більше (2,5) за раундами

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0