Прогноз бою Овінс Сен Пре проти Раяна Спанна

Овінс Сен-Пре б'ється в UFC більше десяти років, але останнім часом рідко з'являється в октагоні. І все ж колишній претендент на титул повернеться туди 8 вересня, на турнірі UFC Fight Night 242, у поєдинку з Раяном Спанном. Обидва перебувають у вкрай сумній кар'єрній ситуації, і зовсім не виключено, що невдаха може залишити підвищення. І те, що хлопців немає в рейтингах, теж багато про що говорить, але бій гарантовано буде цікавим.

Овінс Сен Пре проти Раяна Спанна

Овінс Сен-Пре

Боєць вміло поєднував тренування з вільної боротьби з кікбоксингом і, зійшовши з килима, маючи понад два десятки перемог і одну поразку, вирішив спробувати себе в ММА. І тут Овінс зібрав чимало трофеїв: численні бонуси за результативність вечора, особистий рекорд – 3 перемоги з найрідкіснішим прийомом фон Флу, і навіть дійшов до титульного бою з Джоном Джонсом. Останнього він не переміг, але зміг закріпити за собою статус фінішера.

Сильні сторони

Секрет Saint Preux - це вміння чекати. Він практично не використовує ноги, а просто діє від суперника, миттєво наносячи невидимі бічні удари, або систематично закриваючи дросель на шиї суперника. Удари «ОСП» як і раніше потужні і небезпечні, в партері він також чудовий в атаці, але в такому поважному віці Овінс найчастіше розраховує на перемоги за очками, обережний і помірний у темпі.

Слабкі сторони

Цей літній боєць, який і десять років тому не славився своєю рухливістю, а зараз тим більше, є цілком досяжною мішенню для ударів супротивників. Тут не залишилося ні колишньої швидкості, ні витривалості, а бої раз на рік не дають Овінсу розігратися і набрати обертів, хоча це буде його другий виступ у цьому сезоні.

Поточна форма і готовність бійця

Сент-Пре вже 41 рік, він зазнав 3 поразки в п'яти боях, поступившись Хіллу, Бозеру і Лінсу, і зумів обійти таких же ветеранів Маурісіо Руа і Кеннеді Нзечукву. Все, що на даний момент має «ОСП» – це вагон досвіду та фізичної сили. Інакше від нього пізно чекати чудес, хоча з таким бойовим IQ він ще здатний розставляти пастки і, незважаючи на всі свої недоліки, здобувати перемоги.

Овінс Сен Пре проти Раяна Спанна

Райан Спанн

До поразки Гуськову Раян займав 11 місце в рейтингу, але тепер він навіть не входить до топ-15. У цього хлопця багате минуле в змішаних єдиноборствах, він був чемпіоном у престижній лізі LFA і виграв золото Hero FC. Він потрапив в UFC з другої спроби через Contender Series, до цього активно займався джиу-джитсу, де зараз Спанн має синій пояс.

Сильні сторони

У Раяна все просто: максимальний фізичний удар, який веде до нокауту, або вихід на прийом з уже побитим суперником. Дійсно, Спанн не скупиться на важкі удари, працює у вибуховому стилі, тисне і завжди активно використовує БЖД. Варто відзначити, що руки у нього дуже швидкі, і він добре рухається.

Слабкі сторони

Певною мірою вуличний стиль роботи в стенді робить «Супермена» вразливим, оскільки іноді він потрапляє під удари і не особливо стежить за захистом голови. Якщо говорити про ситуацію в цілому, то поки йому дозволяють йти вперед і бути першим номером - все добре, але Райан не найкраще вміє отримувати пошкодження і грамотно захищатися.

Поточна форма і готовність бійця

Спанну 33 роки, що, по суті, є найкращим часом для напівважкої ваги, але не в цьому випадку. Три поразки поспіль від Крилова, Сміта і Гуськова не додають впевненості в його майбутньому успіху. Так, до цього Райан збив Домініка Рейєса та Іона Кутелабу, але зараз виглядає все гірше. Стан спортсмена непоганий, але у нього явно проблеми з оцінкою ситуації в бою і прийняттям правильних рішень.

Порівняльний аналіз

Овінс на 5 см нижчий за свого супротивника, але має трохи більший охоплення. Стилістично вони повні протилежності. Сен-Пре чекатиме, поки опонент почне діяти, готуючи свої спритні контратаки, а Спанн обов’язково піде вперед, але не для того, щоб отримати тейкдаун чи застрягти в клінчі, а для того, щоб збити суперника головою хорошим ударом.

На партері рівень хлопців дозволяє робити подачі, але в цьому конкретному випадку перевести Овінса буде набагато складніше, а досвіду у нього достатньо, щоб уникнути такої ситуації. Тому обидва спочатку спробують себе у вертикалі, і лише за відсутності там перспектив переходитимуть до ближнього бою. «ОСП» часто проходив повну дистанцію в переможних боях, а його суперник – навпаки.

Це дає поживу для роздумів: чи вдасться Сен-Пре висушити боротьбу в цьому конкретному випадку? Швидше за все, ні, оскільки Спанн зробить все, щоб додати туди динаміки, і або проб'є самого ветерана, або наткнеться на його контрхук. Тому можна розглядати такий варіант як дострокове завершення бою, де, варто зауважити, у Раяна лише трохи більше шансів дістати суперника першим.

Овінс Сен Пре проти Раяна Спанна. Прогноз

У напівважковаговиків буде 3 раунди, щоб вивчити схему гри один одного і почати натискати на слабкі місця. В обох їх вдосталь, і Раян теж бездумно кидає розмашисті атаки, тож для Сен-Пре це незоране поле для розваг, головне не проспати удар, з його дивовижною роботою ніг і «мобільністю». Очевидно, що Спанн є заслуженим фаворитом, але перш ніж робити ставки на його перемогу, краще розглянути ставку на тотал раундів - Тотал менше (2,5) і "Стоп-перемога - так". Головне, щоб Овінсе не приспав усіх нас нескінченними клінчами і марним утриманням суперника біля огорожі. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз: Тотал менше (2,5) за раундами/перемагає Райан Спанн

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0