Прогноз на бій Алекс Перейра – Халіл Раунтрі

У головній події UFC 307, яка відбудеться 6 жовтня в Солт-Лейк-Сіті в Delta Center, Алекс Перейра захищатиме титул чемпіона в напівважкій вазі проти Халіла Раунтрі-молодшого. Претендент є одним із найбільших аутсайдерів події, але чи зможе «Поатан» стримати свій агресивний стиль?

Алекс Перейра проти Халіла Раунтрі 

Алекс Перейра

Бразилець є чемпіоном і другим номером у рейтингу P4P. Він має солідний список досягнень у кікбоксингу, був дворазовим чемпіоном Glory, а зараз захищає свій другий пояс в UFC, раніше володіючи поясом у 84 кг. Він уже зібрав 5 нагород «Вистава вечора».


Шанси на перемогу: Алекс є фаворитом (1,16). Його головні переваги — контрробота, короткі й дуже важкі бічні удари, чудове відчуття дистанції і, звичайно, таймінг. Перейра помітно зібраніший, відмінно атакує нижню ланку, б'ючи по литках суперників, а потім йде в голову. Враховуючи розмашистий стиль Раунтрі, «Поатан» може виграти саме за рахунок точності, зустрівши його нетрадиційним бічним аперкотом. І в цьому випадку роль номер два може зіграти йому на руку.


Алекс Перейра проти Халіла Раунтрі

Халіл Раунтрі

Раунтрі займає 8-е місце в рейтингу, яскравий представник муай-тай, який потрапив в UFC через шоу The Ultimate Fighter, опинившись серед фіналістів. У ММА він не мав титулів жодної організації, але займає 3 місце в напівважкій вазі за кількістю нокаутів і нокдаунів, а також 4 рази брав бонуси за свої приголомшливі фініші.

Шанси на перемогу: Халіл є аутсайдером (5,46), оскільки він неодноразово програвав поєдинки найкращим суперникам. Наразі він у серії з 5 перемог, у своєму останньому виступі він завершив Ентоні Сміта. Раунтрі-молодший, яскраво виражений нокаутер, левша, який діє серійно і завжди прагне наносити лише акцентовані удари. Відомий ударами ногами в корпус і стопперами в коліно. Саме завдяки діям першого номера, потужності та комбо на різних рівнях він має шанс наздогнати чемпіона, здивувавши всіх черговим нокаутом.

Алекс Перейра проти Халіл Раунтрі Прогноз

У Халіла не буде багато вільного часу, оскільки він не має найкращих кардіотренувань. Ймовірно, вони обидва розіб'ють один одного ногами та тілом на ранній стадії, після чого Раунтрі виступить із комбінаціями, які завершить лівим хуком.

І тут цей амплітудний удар або потрапить в голову Перейри, або ще до моменту удару бічні Алекса зроблять свою справу. Тому ставки на тотал менше (3,5) по раундах, дострокове закінчення бою - «Так» і навіть тотал менше (2,5) мають відмінні шанси на успіх, враховуючи ймовірний розлад (обох учасників цього бою ми бачили в нокаут). Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз: Тотал менше (2,5-3,5)/Дострокове завершення бою будь-яким із учасників

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0