Прогноз на бій Андрій Орловський проти Вальдо Кортес-Акоста

З квітня 1999 року Андрій Орловський виступає на професійному рівні і по сьогоднішній день є частиною провідної ліги ММА планети - UFC. Йому випала честь взяти участь у першій події акції 2024 року Fight Night 234, яка відбудеться 14 січня в Лас-Вегасі. Суперником «Пітбуля» буде Уолдо Кортес-Акоста, який має лише чотири виступи під прапором UFC, але навіть за таких обставин екс-чемпіон вийде в клітку величезним аутсайдером. Чи стане «Salsa Fight» останнім суперником Андрія в кар'єрі?

Андрій Орловський проти Вальдо Кортес-Акоста

Андрій Орловський

«Пітбуль» володіє багатьма рекордами UFC, і це, звичайно, крім чемпіонства в цій лізі, адже він виступає тут з 2000 року, хоч і з перервами. Крім того, Андрій є чемпіоном світу з самбо, чемпіоном Європи з ММА і вже провів майже чотири десятки боїв під прапором UFC. Додамо до цього той факт, що Орловський є одним із найстарших спортсменів ліги.

Сильні сторони

В першу чергу варто виділити ударні здібності Пітбуля: він ще непогано пересувається на ногах і працює на середньо-дальній дистанції. Знищення всіх рівнів суперника, незмінне чітке дотримання ігрового плану та величезний досвід дозволяють йому виглядати конкурентоспроможним на тлі набагато молодших суперників. Однак багато достоїнств Орловського стираються через вік.

Слабкі сторони

У Андрія суттєво почала падати активність (помітно зменшилася кількість нанесених ударів), влучність, реакція, кардіо також. Багато хто говорить про його щелепу, але останніми роками ветерана відкидають не так часто. Однак мова йде про бійця з обмеженою технікою (земля не є його сильною стороною), чиї переваги – швидкість і техніка удару – принижуються.

Поточна форма і готовність бійця

Зовсім скоро Орловському виповниться 45 років, і в останніх 6 боях він двічі програв, поспіль, Маркосу Роджеріо Де Лімі та Дон'Тейлу Мейєсу. Але середняків, таких як Вандераа, Кольєр і Карлос Філіпе, екс-чемпіон переміг, хоч і з великими труднощами. «Пітбуль» тримається в профі тільки на своєму досвіді і залишках фізики, однак писати йому аванси немає сенсу - чергова поразка, і Андрій повинен піти на пенсію, тому що він більше не в змозі залишатися конкурентоспроможним.

Андрій Орловський проти Вальдо Кортес-Акоста

Уолдо Кортес-Акоста

Волдо – базовий боксер, який до підписання контракту з UFC встиг побувати в Bellator і LFA. Він брав участь у Гран-прі RUFMMA, і, здобувши дві перемоги на змаганнях, залишив його, отримавши більш спокусливу пропозицію. В іншому шлях Кортеса-Акости в єдиноборствах нічим не примітний, і його також не вважають людиною, яка незабаром досягне вершини організації.

Сильні сторони

Уолдо дуже активний у клітці, наносить багато ударів і має хорошу точність. Він відмінно грає з дальньої дистанції, вміє розбити суперника, не покладаючись виключно на одиночні удари, скоріше, тут мова навіть про технічну перевагу, а не фізичну. І це за умови, що домініканець – не найвидатніший за антропометрією спортсмен.

Слабкі сторони

Все, що стосується ближнього бою, а тим більше клінч на партері, є ахіллесовою п'ятою Акости. Він кілька разів притискався до сітки і особливих труднощів з контролем не відчував. Однак, в той же час, Уолдо досить добре захищається від тейкдаунів і не дозволяє себе піддати.

Поточна форма і готовність бійця

32-річний боєць має показник 3-1 в UFC і програв лише досвідченому Рожеріо Де Лімі. Водночас Кортес-Акоста має перемоги над Джаредом Вандераа, Чейзом Шерманом і Лукашем Бжескі. Уолдо - середній гравець, чиї можливості не можна назвати вражаючими. Проте він здатний відпрацювати 3 раунди, якщо не говорити про жорсткі бої, а також не обходиться без нокаутуючого удару, так що в майбутньому йому цілком під силу впоратися зі старшим ветераном «без щелепи».

Порівняльний аналіз

Питання антропометрії в цій парі не стоїть гостро - у Вальдо перевага в розмаху рук всього 3 см, але в іншому вони ідентичні. Набагато важливіше те, як пройде зустріч, адже саме Орловський може диктувати її хід. Справа в тому, що якщо він відійде від стандартної манери стрілецьких комбінацій з невеликим акцентом на дистанцію і кинеться в клінчі або навіть спробує взяти початок поєдинку за допомогою боротьби, то його шанси на успіх досить великі. добре. Однак величезну роль тут буде грати витривалість, і в даному випадку розрив у 12 років може стати фатальним для Андрія.

Намагатися здалеку перебити Кортеса-Акосту, за умови, що він наносить у 2 рази більше акцентованих ударів, взагалі безглуздо. Тож або Орловський змінює план на поєдинок і хоча б трохи підвищує шанси на перемогу за очками 4,5, або його чекає поразка від фаворита. Примітно, що нокаут, виконаний обома на перших хвилинах, навряд чи відбудеться, судячи зі статистики суперважковаговиків, але після екваторного тоталу понад (1,5) 2,1 з боку Уолдо ця ймовірність зростає.

Андрій Орловський проти Вальдо Кортес-Акоста Прогноз

Молодший, більш точний і активний Кортес-Акоста з таким розривом шансів майже напевно виграє цей бій. У нинішній формі Орловському просто нічим прикрити свої сильні сторони, хіба що він вдасться до нововведень, яких Андрій не демонстрував уже добрих п'ять років. Питання тільки в тому, чи зможе Уолдо добити «Пітбуля», або розгромить його на уроці, давши йому можливість провести всі 15 хвилин в октагоні. Крім того, ви можете зробити ставку на тотал менше (2,5) раундів на 1,66, але на тотал більше (1,5) і ставка на перемогу Кортеса-Акости виглядає безпечніше. І все ж стартова швидкість і досвід Орловського повинні дозволити йому «витримати» перші два раунди. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз: перемога Вальдо Кортеса-Акости/тотал більше (1,5) за раундами

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0