Прогноз бою ММА Шарабутдін Магомедов проти Міхала Олексейчука

Буквально в червні Шарабутдін Магомедов порадував публіку своєю грою, але через зміну суперника не зміг продемонструвати тих успіхів, яких досяг останнім часом. На UFC on ABC 7 у нього буде така нагода, адже він битиметься з Міхалом Олексійчуком, який хоч і переживає непростий час, але стане хорошим тестом для «Шара», тому 3 серпня він треба постаратися не втратити обличчя. 

Шарабутдін Магомедов проти Міхала Олексейчука

Шарабутдін Магомедов

Поляк виступав як у середній, так і у важкій вазі, починаючи свою кар'єру вдома. Там йому довелося стати чемпіоном місцевої організації TFL, де він двічі захистив пояс, а потім перебрався в UFC. Перший же бій склався для нього невдало - він провалив допінг-тест і вибув зі змагань на два роки. Далі він не зміг стати успішним топом, тому що заміняв перемоги поразками, не вирівнюючи ситуацію. 

Сильні сторони

Олексійчук - хороший нападник, у нього швидкі і важкі руки, а також хороше відчуття дистанції. У нього потужні хуки, великий упор на удари по корпусу, і взагалі у цього хлопця точно є розуміння того, як приспати суперників. Також варто додати в стійку якісний захист. 

Слабкі сторони

Міхал 6 разів програв сабмішеном, і йому не вдається хоч якось змінити ситуацію своєю майстерністю на партері. Захист від тейкдауна посередній, і, окрім того, що в’язує супротивника в перші моменти, нічого ефективного не дає. 

Поточна форма і готовність бійця

«Гусарю» 29 років, а смак перемоги він відчув лише у двох із п’яти останніх виступів. Після поразок від Кайо Борралью, Мішеля Перейри та Кевіна Холланда він відігрався проти таких гравців середньої дистанції, як Коді Брундідж і Чіді Ньокуані. Перспективи Олексійчука, правда, не найяскравіші, але це має бути його мотивація: перемогти непереможених і зберегти контракт з UFC, що ще потрібно? 

Шарабутдін Магомедов проти Міхала Олексейчука

Міхал Олексейчук

Але у росіянина все чудово: він має серію з 13 перемог, був чемпіоном ліг TFC, Arena Global і здобув перемогу в Гран-прі Нашої справи. Він є чемпіоном Москви з кікбоксингу, тріумфатором турніру SKL з тайського боксу, а також чемпіоном Росії. Очікується, що «Шара» матиме одну домінантну, переконливу перемогу в UFC, але поки що він відчуває труднощі, через що промомашина не може почати «ліпити» з нього повноцінну зірку. 

Сильні сторони

Магомедов вдало б'є, б'є чудово на всіх рівнях, наздоганяє опонентів своєю блискавичною двійкою і вміє розвивати атаки, виступаючи першим номером. У нього багато креативності, але вся похвала закінчується там, де починається боротьба. 

Слабкі сторони

Шарабутдіну складно наблизитися до роботи біля сітки, так і до землі у всіх її проявах. Поки що йому не доводилося битися з найкращими борцями дивізіону, і він уже продемонстрував, що не дуже вміє вимірювати свою майстерність на землі. І в частині необхідності тримати дистанцію для хороших ударів теж є ряд недоліків. 

Поточна форма і готовність бійця

«Шару» 30 років, і на даний момент з 13 чоловік ніхто не зміг його перемогти. В UFC він переміг Антоніо Троколі і Бруно Сілву, і тільки тепер зустрінеться з тим, хто раніше мав певну вагу в лізі. У Магомедова є багато часу для вивчення нового, у нього хороші перспективи, і цей бій, до того ж у короткий термін, є шансом заявити про свої наміри потрапити в рейтинги. 

Порівняльний аналіз

Олексійчук поступається своєму побратиму в зрості, але трохи випереджає в розмаху – всього на 2,5 см. Знову свати постаралися і звели двох нападників, тож поєдинок обіцяє бути інтригуючим, адже в обох найвищі показники дострокових перемог. Звичайно, технічно Шарабутдін виглядає набагато цікавіше, особливо завдяки роботі ніг.

Він наносить більш акцентовані удари, але має менш якісний захист, що дозволить зарядженому поляку наздоганяти його своїми кувалдами, створюючи небезпечні ситуації (3,69). Але в плані гри на випередження Магомедов може його випередити, і тут будуть саме ті моменти, коли Міхал просто не зможе обробити ту кількість інформації, яка «летить» в нього, у вигляді комбо. ударів ногами та боками (1,30).

Якщо «Гузар» вирішить тиснути на слабкі сторони «Буллет Боллс», він може тримати його біля воріт і намагатися втомити, не виходячи на дистанцію. Але в цьому аспекті він недостатньо хороший, щоб виграти цілий бій. Набагато ймовірніше, що ми побачимо серію сутичок на середньо-ближній дистанції, і тут нокаутуючий удар з будь-якої сторони може закінчити бій (менше (2,5) для завершених раундів – 1,60). 

Прогноз Шарабутдін Магомедов – Міхал Олексейчук

Що може бути краще сутички ударників? Для більшості вболівальників такий формат протистоянь є найбільш бажаним. І тут ми побачимо дві абсолютно різні школи страйку, кожна з яких ефективна по-своєму. Тим не менш, за швидкісними якостями і самою ідеєю Шарабутдін трохи випереджає - поляк більш прямолінійний, але недооцінювати тут не варто. Ставки на те, що бій завершиться достроково, є одними з найпривабливіших, і це той самий випадок, коли краще вибирати тотал раундів, а не кидатися на фаворита. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз: Всього менше (2,5) за раундами/Дострокове завершення бою.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0