Прогноз бою ММА Тоні Фергюсон проти Майкла К'єзи

Кар'єра Тоні Фергюсона схожа на спроби божевільного вченого довести всьому світу, що він здатний на великі досягнення, сидячи замкнувшись у своїй кімнаті. "Ель Кукуй" нічого не змінює в підході до тренувань, навіть переходячи в нові команди, але він намагається перемагати - на UFC on ABC 7 у нього буде восьма спроба "не програти", в бою з Майклом К'єзою. . Тільки цього разу Тоні доведеться битися в розпалі Абу-Дабі з надзвичайно досвідченим колегою, і хто знає, що чекає колишню надію легкого дивізіону ввечері 3 серпня, коли він вийде в клітку, чи це кінець кар'єри?

Тоні Фергюсон проти Майкла К'єзи

Тоні Фергюсон

Страшно подумати, але вже п'ятий рік легендарний Ель Кукуй не пізнає смаку перемоги. Так, раніше він був чемпіоном регіональних ліг, взяв тимчасовий титул UFC, причому, як і його суперник, виграв TUF. У нього чорний пояс з джиу-джитсу і ряд унікальних напрацювань зі страйкінгу, але з роками все це випарувалося, але ніхто не може зупинити Тоні і змусити його повісити рукавички. 

Сильні сторони

Варто виходити лише з нинішніх умов: Фергюсона достатньо для раунду активної роботи, він ще вміє кидати суперників, рухається нестандартно, йому є що запропонувати на партері, але накопичені травми та затяжна кар'єра примножуються всі його старання на нуль, як з ветеранами, так і з молодим поколінням - били його регулярно і із завидною періодичністю. 

Слабкі сторони

Головним недоліком Тоні є нерозуміння того, що він більше не конкурентоспроможний. Його час давно минув, і всі ті кульбіти, і наполегливість, завдяки якій він перемагав раніше, позаду. 

Поточна форма і готовність бійця

Тоні 40 років, він в серії з 7 поразок, починаючи від Джастіна Гетжі, закінчуючи Боббі Гріном і Педді Пімблетом. Ель Кукуї не бився з грудня минулого року, але навіть така пауза на відновлення не покращить його. Було б чудово, якщо він просто витримає 3 раунди в своїй нинішній формі, і було б просто наївно вірити, що його повернення відбудеться саме зараз - пора легенді закінчуватися, і все. 

Тоні Фергюсон проти Майкла К'єзи

Майкл К'єза

«Маверік», переможець 15 сезону TUF, коричневий пояс з BJJ і колишній борець, який бере участь у змаганнях середньої школи. Майкл не вигравав жодного гучного титулу в ММА, але він отримав деяку популярність у ЗМІ, оскільки він перевершив таких хлопців, як Бенейл Даріус, Рафаель дос Анхос, Ніл Маньї та Карлос Кондіт - великі зірки, які сяяли в різні часи. 

Сильні сторони

Усі ранні перемоги К’єзи в кар’єрі – це сабмішни, він провів їх рівно 10 разів. На партері він дійсно хороший, досить швидко змінює позиції і прийоми, а також досить ефективно і часто проводить тейкдауни, працюючи виключно на середньо-ближній дистанції. 

Слабкі сторони

Парадокс полягає в тому, що найчастіше Майкл програвав прийомами, так як з захистом у нього все погано, а в стійці він зі скрипом вдається конкурувати з нападаючими, особливо якщо вони тиснуть на нього, а не на нього. Зараз американець повністю втратив багато з того, що отримав через вікові зміни. 

Поточна форма і готовність бійця

К'єзі 36 років, він програв три останні бої, і не виступав більше року. Він зазнав поразки від Вісенте Луке, Шона Брейді та Кевіна Холланда, хоча до цього Маверік бився добре, навіть якщо вони не перемагали достроково з 2018 року. Зараз кондиції Майкла більш ніж достатньо, щоб конкурувати з такими ж ветеранами, як він сам, але це хлопця не вистачить на щось більше, і ніхто не втримає його місце в дивізіоні, враховуючи низьке висвітлення в ЗМІ. 

Порівняльний аналіз

Тоні поступається супернику у зрості, але трохи випереджає в розмаху рук. Чи має значення антропометрія взагалі? Враховуючи в'язкі бої, які демонструє К'єза, навряд чи. Швидше за все, він зробить все можливе, щоб змусити Фергюсона відступити через його двійки, нехай і не феноменальні, але все одно мають свою вагу і обов'язково обійдуть захист свого візаві.

На партері поточні навички Міхаеля також трохи кращі, і тут ми говоримо лише про те, що йому доведеться бути обережним у першому раунді, а потім просто збільшити темп і кількість атак. З такою схемою гри неважко буде позбавити "Ель Кукуй" ініціативи, змусивши його відступити, і перемога буде в кишені "Маверіка" 

Що стосується Тоні, то єдиний шанс для нього - це спринт в перший раунд, з сильним ударом і подальшим фінішом, який раніше такий збитий пілот виконувати не міг. Швидше за все, враховуючи розвідку в бою, зустріч пройде екватор ТБ (1,5) по раундах, а далі все залежить від того, чи попадеться Фергюсон на хитрощі Майкла, який обов'язково перевірить на ньому свою гру сабмішн. . 

Тоні Фергюсон проти Майкла К'єзи. Прогноз

Знову Тоні потрапляє в клітку аутсайдером, і в цьому випадку робити ставку на нього, вірячи в диво, адже він б'ється зі старшим суперником - не найкраща ідея. Набагато розумніше було б зробити ставку на тривалість бою, і, як додатковий варіант, на перемогу фаворита. Просто К'єза ні за одним параметром не поступається нинішній версії Фергюсона, і тільки помилка з його боку призведе до розладу. Обидва люблять помилятися, але ми перестали вірити в чудеса приблизно після третьої поспіль поразки від Ель Кукуї.  Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз: загальне перевищення (1,5) із завершених раундів/перемога Майкла К’єзи

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0