Прогноз на бій Дрікус Дю Плессіс проти Ізраеля Адесаньї

Колишній чемпіон UFC у середній вазі Ізраель Адесанья пройшов психічне зцілення та готовий повернутися на золотий трон. Однак на його шляху стоїть новий володар титулу Дрікус Дю Плессіс, з яким він веде гарячі дебати щодо того, хто є справжнім африканським королем. На UFC 305 в Австралії, на Rac Arena, 18 серпня, вони матимуть можливість дізнатися, а ми оцінимо шанси елітних бійців вищої ліги на тріумф. 

Дрікус Дю Плессіс проти Ізраеля Адесаньї

Дрікус Дю Плессіс

Напередодні свого повернення «Володар стилів» посідає 2 рядок рейтингу. Талію Адесаньї прикрашали пояси ММА ліг AFC, HFS і UFC, він «Кращий боєць 2019 року» за версією багатьох видань, в минулому успішний кікбоксер, на рахунку якого 75 боїв, і навіть професійний боксер, з результатом 5-1. Тепер Ізраїль знову планує пробитися в еліту своєї категорії і втретє стати чемпіоном UFC. 

Сильні сторони

Іззі — елітний нападаючий, який віддає перевагу боротьбі на середніх і дальніх дистанціях. Він активно застосовує удари ногами, висушуючи ікри і тіло, і вміло зустрічає суперника одиночними ударами здалеку або фірмовою серією хуків, коли вони підходять ближче. У той же час у Адесаньї хороший захист від тейкдауна. 

Слабкі сторони

Здається, Ізраель втратив спортивну агресію, надто довго вступає в поєдинки, а коли суперник вже розігрітий, просто не встигає переломити хід матчу. Йому стає дедалі важче нейтралізувати тиск, помітно менше роботи ніг, а така пасивна позиція не дозволяє розкрити свою ударну силу. 

Поточна форма і готовність бійця

Здається, Ізраель втратив спортивну агресію, надто довго вступає в поєдинки, а коли суперник вже розігрітий, просто не встигає переломити хід матчу. Йому стає дедалі важче нейтралізувати тиск, помітно менше роботи ніг, а така пасивна позиція не дозволяє розкрити свою ударну силу. 

Дрікус Дю Плессіс проти Ізраеля Адесаньї

Ізраїль Адесанья

«Маверік», переможець 15 сезону TUF, коричневий пояс з BJJ і колишній борець, який бере участь у змаганнях середньої школи. Майкл не вигравав жодного гучного титулу в ММА, але він отримав деяку популярність у ЗМІ, оскільки він перевершив таких хлопців, як Бенейл Даріус, Рафаель дос Анхос, Ніл Маньї та Карлос Кондіт - великі зірки, які сяяли в різні часи. 

Сильні сторони

Усі ранні перемоги К’єзи в кар’єрі – це сабмішни, він провів їх рівно 10 разів. На партері він дійсно хороший, досить швидко змінює позиції і прийоми, а також досить ефективно і часто проводить тейкдауни, працюючи виключно на середньо-ближній дистанції. 

Слабкі сторони

Парадокс полягає в тому, що найчастіше Майкл програвав прийомами, так як з захистом у нього все погано, а в стійці він зі скрипом вдається конкурувати з нападаючими, особливо якщо вони тиснуть на нього, а не на нього. Зараз американець повністю втратив багато з того, що отримав через вікові зміни. 

Поточна форма і готовність бійця

К'єзі 36 років, він програв три останні бої, і не виступав більше року. Він зазнав поразки від Вісенте Луке, Шона Брейді та Кевіна Холланда, хоча до цього Маверік бився добре, навіть якщо вони не перемагали достроково з 2018 року. Зараз кондиції Майкла більш ніж достатньо, щоб конкурувати з такими ж ветеранами, як він сам, але це хлопця не вистачить на щось більше, і ніхто не втримає його місце в дивізіоні, враховуючи низьке висвітлення в ЗМІ. 

Порівняльний аналіз

Адесанья буде значно вищий за Дрікус – на 7,5 см, а в обхваті руки – на добрих 10 см. З огляду на стандартну схему гри обох, це великий плюс для Ізраїля, тому що він повинен кружляти навколо суперника, чекати його дій і зупиняти його ударами, стрільбою правими прямими і віддаляючись від лінії атаки.

Але Дю Плессі не варто конкурувати зі "Стильбендером" у його яскравих талантах, оскільки його захист дозволить йому розбити обличчя володареві титулу в першому раунді. Тому: пресинг, передачі, виснажливі клінчі та боротьба – ось на чому має будуватися переможний план чемпіона на бій. І багато залежатиме від того, як швидко Іззі почне працювати. Якщо він продовжить працювати в тому ж режимі, перемоги йому не дочекатися, але обіцянки австралійця-нігерійця вселяють надію. 

Отже, якщо Ізраель дотримається дистанції, вдарить по ногах і корпусу Дрікуса, уповільнивши його, а потім перейде на верхній поверх, «захист на друшляку» південноафриканця не вдасться. Але із завзяттям, разом із сильною головою, з якою він змушує себе рухатися вперед, є висока ймовірність побачити багато клінчів і затяжну боротьбу Тотал за (3,5) 
нестабільну психіку Адесаньї, його минулі невдачі та Дю Плессіс Більш універсальна техніка змушує чашу терезів схилити на його користь, але з нюансами. 

Дрікус Дю Плессіс проти Ізраеля Адесаньї. Прогноз

Говорити про тотальну перевагу однієї зі сторін немає сенсу: мінусів у Дрікуса більш ніж достатньо, на яких Ізраїль може зіграти і, більше того, навіть нокаутувати. Але як можна щось передбачити, якщо Іззі просто нестабільний і може згоріти, виходячи на бій? Запишемо його виступ на рідній арені, де він зазвичай блищить, і тривалу відпустку, яка має перезавантажити екс-чемпіона. Швидше за все, чавунна голова «Стілкнокса» витримає отримані пошкодження, і зустріч затягнеться, а в чемпіонських раундах вирішиться доля переможця. Тому бій пройде екватор, після чого почнеться битва персонажів.  Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз: загальний перебіг (2,5-3,5) за завершеними раундами

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0